Filter
Belid Anemon Bordlampe
Belid Anemon Bordlampe oser af elegance, hvilke denne stilfulde silhuet i kombination med et blødt og atmosfærisk lys skaber dekorativ æstetik i et hvert moderne interiør. Anemon -serie er fremstillet i metal og kommer i forskellige flotte finish. Vælg mellem mathvid, matsort, oxidgrå eller lampeskærm med opalhvidt glas. Belid Anemon Bordlampe fås i tre størrelsesvariationer. Vælg mellem Anemon 125, Anemon 162 eller Anemon 252. Anemon 125 – Ø12,5cm/H:38,9cm med ledningslængde på 250cm. Brug G9 fatning til lyskilde. Anemon 162 – Ø16,2cm/H:47,7cm. Brug G9 fatning til lyskilde. Anemon 252 – Ø25,2cm/H:60,4cm. Brug E27 fatning til lyskilde.

Varianter fra 1.699,00 kr.
2.489,00 kr.
Belid Anemon Loftlampe
Belid Anemon Loftlampe er en udtryksfuld loftbelysning i minimalistist design, der oser af elegance. Denne stilfulde silhuet i kombination med et blødt og atmosfærisk lys skaber dekorativ æstetik og giver karakter til rummet. Loftlampen vil passe perfekt som belysning i entre, køkken, gangen og mange forskellige steder i bolig. Anemon -serie er fremstillet i metal og kommer i forskellige flotte finish. Vælg mellem hvid, sort eller oxidgrå. Belid Anemon Loftlampe måler 16,2cm i diameter, 21,9cm i højde. Brug E27 fatning til lyskilde med et max forbrug på 40W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED lyskilde. Producentens anbefalinger er E27 LED 9W DIM. Se relaterede Bordlampe i samme serie her.

1.049,00 kr.
Belid Anemon Vindueslampe Ø125
Belid Anemon Vindueslampe Ø125 er en smuk pendel i miniature størrelse, der oser af elegance. Denne stilfulde silhuet i kombination med et blødt og atmosfærisk lys skaber dekorativ æstetik i et hvert moderne interiør. Anemon -serie er fremstillet i metal og kommer i forskellige flotte finish. Vælg mellem hvid, sort eller oxidgrå. Belid Anemon Vindueslampe måler 12,5cm i diameter, 17,1cm i højde og leveres med 300cm ledning. Brug G9 fatning med et forbrug på 5W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 1.199,00 kr.
1.239,00 kr.
Belid Anemon Vindueslampe Ø67
Belid Anemon Vindueslampe Ø67 er en smuk pendel i miniature størrelse, der oser af elegance. Denne stilfulde silhuet i kombination med et blødt og atmosfærisk lys skaber dekorativ æstetik i et hvert moderne interiør. Anemon -serie er fremstillet i metal og kommer i forskellige flotte finish. Vælg mellem hvid, sort eller oxidgrå. Belid Anemon Vindueslampe måler 6,7cm i diameter, 17,6cm i højde og leveres med 400cm ledning. Brug GU10 fatning med et forbrug på 7W. Bemærk, at lyskilden er GU10 LED 6,5W, 2700K, 480 lumen inkluderet. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

978,00 kr.
Belid Bend Pullert
Belid Bend Pullert kan blive både til en god praktisk løsning og et dekorativt supplement i indkørslen eller havegange. Bend afgiver et smukt nedadrettet lys og skaber en behagelig atmosfære i uderummet efter solnedgang. Fremstillet i metal efter en høj beskyttelsesstandart gør lampen særdeles robust over vejr-miljø i det nordiske klima. Indbygget LED modul giver både en energibesparende effekt og miljøvenlig løsning. Med denne udendørslampe får du en indbydende varm hvid lysfarve i 3000K med en lumenpakke på 410 lumen. Belid Bend pullert er kompakt i sin størrelse og har et mål på 18cm i bredde, 101cm i højde og 20,6cm i dybde. Vælg desuden mellem tre flotte finish i hvid, antracit og galvaniseret. Designet af Poul Treiner Du kunne også være interesseret i Belid Bend Væglampe  

3.099,00 kr.
Belid Bend Væglampe
Belid Bend Væglampe er en stilren facadebelysning, der afgiver et smukt nedadrettet lys. Fremstillet i metal efter en høj beskyttelsesstandard gør Bend særdeles robust over vejr-miljø i det nordiske klima. Indbygget LED modul giver både en energibesparende effekt og miljøvenlig løsning. Med denne væglampe får du en indbydende varm hvid lysfarve i 3000K med en lumenpakke på 410 lumen. Belid Bend Væglampe er kompakt i sin størrelse og har et mål på 18cm i bredde, 18,9cm i højde og 15cm i dybde. Vælg desuden mellem tre flotte finish i hvid, antracit og galvaniseret. Designet af Poul Treiner Du kunne også være interesseret i Belid Bend Pullert

1.779,00 kr.
Belid Buddy Bordlampe
Belid Buddy Bordlampe en charmerende formet bordbelysning, der er med sin metalbase og opalhvide glasskærm spreder lyset på en flot og blid måde. Bordlampen indgår i en utroligt smuk lampeserie, der yderligere omfatter en række pendler og deler de samme designelementer, der forener æstetik og stemningsfuld atmosfære i interiørrummet samtidig fremhæver lysets udtryk på den flotteste vis. Belid Buddy Bordlampe er hele 33,5 cm høj med 18,4cm i skærmdiameter. Buddy fås i syv forskellige farvenuancer, der kan yderligere vælges mellem grå, grøn, sand, hvid, sort, rust og azur. Designet af Joakim Fihn Se relaterede pendellamper i samme serie her.

1.849,00 kr.
Belid Buddy Pendel
Belid Buddy Pendel en charmerende formet vedhængsbelysning, der er med sin metalbase og opalhvide glasskærm spreder lyset på en flot og blid måde. Pendlen indgår i en utroligt smuk lampeserie, der yderligere omfatter en række bordlamper og deler de samme designelementer, der forener æstetik og stemningsfuld atmosfære i interiørrummet samtidig fremhæver lysets udtryk på den flotteste vis. Belid Buddy Pendel er hele 28 cm høj med 18,4cm i skærmdiameter og leveres med en ledning på 300cm. Buddy Pendel fås i fem forskellige farvenuancer, der kan yderligere vælges mellem grå, sand, sort, rust og azur. Brug E14 fatning til LED lyskilden og spar på elregning. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Designet af Joakim Fihn Se relaterede bordlamper i samme serie her. 

1.588,00 kr.
Belid Capo Pendel
Belid Capo Pendel er en smuk kuglelampe i opalglas, der bliver til en sikker succes i næsten ethvert interiør. Capo kan hænges enkeltvis og i klynger, ydermere kan kombineres med de andre modelstørrelser for at skabe belysnings kompositioner. Belid Capo Pendel fås i fem modelstørrelser, der kan yderligere vælges mellem: Capo 200 – Ø20cm i diameter, brug E27 fatning max 60W. Capo 250– Ø25cm i diameter, brug E27 fatning max 60W. Capo 300 – Ø30cm i diameter, brug E27 fatning max 60W. Capo 350 – Ø35cm i diameter, brug E27 fatning max 75W. Capo 400 -Ø40cm i diameter, brug E27 fatning max 75W. Alle modeller leveres med 300cm ledning og har dæmpbare funktioner. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED lyskilde. Producentens anbefalinger er E27 LED 7W, 3000K, 806 lumen, DIM.

Varianter fra 969,00 kr.
979,00 kr.
Belid Cato Gulvlampe
Belid Cato Gulvlampe indgår i Cato-kollektion, der omfatter en række væglamper, gulvlampe og en serie af spots. Disse lamper er designet i minimalisme med stilrent præg og udførte i metal skaber et moderne smukt look og en elegant belysning i rummet. Cato lamper deles om det slanke cylindriske lampehoved og den ranke silhuet, der imponerer med sine enkle linjer. Belid Cato Gulvlampe fås i fem forskellige farvenuancer, der kan yderligere vælges mellem matsort, sort, oxid, messing og hvid. Gulvlampe er hele 134cm høj med lampehovedet 4cm i diameter og leveres med ledning på 200cm. Den bevægelige og justerbar arm giver funktionel fleksibilitet.  Desuden har gulvlampen dæmpbare funktioner. Designet af Joakim Fihn

Varianter fra 2.488,00 kr.
3.788,00 kr.
Belid Cato Spotlight
Belid Cato Spotlight indgår i Cato-kollektion, der omfatter en række væglamper, gulvlampe og gulvlamper. Disse lamper er designet i minimalisme med stilrent præg og udførte i metal skaber et moderne smukt look og en elegant belysning i rummet. Cato lamper deles om det slanke cylindriske lampehoved, der imponerer med sine enkle linjer. Belid Cato Spotlight fås i to modelvariationer, som kan yderligere vælges mellem Cato 3 eller Cato 5. Vælg desuden mellem fire farver i matsort, aluminium, mathvid eller messing. Cato 3-Spot – Ø25cm/H:17cm med 3 indbyggede lyskilder 3x3W LED Cato –5-Spot - Ø29 cm/H:15,5cm med 5 indbyggede lyskilder 5x4W LED Desuden har Cato Spotlight dæmpbare funktioner. Designet af Joakim Fihn Se relaterede Belid Cato Gulvlampe her.  

Varianter fra 2.456,00 kr.
2.898,00 kr.
Belid Cato Væglampe
Belid Cato Væglampe indgår i Cato-kollektion, der omfatter en række væglamper, gulvlampe og gulvlamper. Disse lamper er designet i minimalisme med stilrent præg og udførte i metal skaber et moderne smukt look og en elegant belysning i rummet. Cato lamper deles om det slanke cylindriske lampehoved, der imponerer med sine enkle linjer. Belid Cato Væglampe fås i to modelvariationer, som kan yderligere vælges mellem Cato Enkelt eller Cato Dobbelt. Vælg desuden mellem fem farver i sort, hvid, oxid, oxidgrå eller messing. Cato Enkelt – Ø4,5cm/H:14,9cm med fremspring på 15,9cm.                                 Lyset er indbygget 3W LED Cato Dobbelt- Ø4,5 cm/L:32cm/H:10cm med fremspring på 15,4cm                           Lyset er indbygget 2x3W LED Desuden har Cato væglampe dæmpbare funktioner. Designet af Joakim Fihn Se relaterede Cato Gulvlampe her.

Varianter fra 1.139,00 kr.
1.199,00 kr.
20.03 %
Belid Covetto Gulvlampe
Belid Covetto Gulvlampe er en smuk gulvbelysning i skandinavisk design med enkle linjer og en kugleformet skærm. Gulvlampen med sin harmoniske silhuet passer perfekt ind i stuen, gangen og andre steder i boligen. Covetto er utrolig smuk, når lyset er slukket og lige så fantastisk, når lyset er tændt. Belid Covetto Gulvlampe er hele 153cm høj, 39cm i skærmdiameter og leveres med 150cm ledning. Brug E27 fatning med et forbrug på 60W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Se relaterede Belid Covetto Pendel her.

2.798,00 kr. listing.beforeListPrice 3.499,00 kr. listing.afterListPrice
14.82 %
Belid Covetto Pendel
Belid Covetto Pendel er en smuk loftbelysning i skandinavisk design med enkle linjer og en kugleformet skærm. Pendlen med sin harmoni passer perfekt ind i stuen, køkkenet og andre steder i boligen. Covetto er utrolig smuk, når lyset er slukket og lige så fantastisk, når lyset er tændt. Belid Covetto Pendel er 19cm høj, 39cm i skærmdiameter og leveres med 300cm ledning. Brug E27 fatning med et forbrug på 60W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Se relaterede Belid Covetto Gulvlampe her.

1.788,00 kr. listing.beforeListPrice 2.099,00 kr. listing.afterListPrice
Belid DaVinci Pendel Ø430
Belid DaVinci Pendel Ø430 er en klassiker, der er udført i unikt design. Dette udtryksfulde vedhæng er fremstillet i metal med smukke detaljer i krom. DaVinci er perfekt til at skabe et varmt og behageligt lys omkring et middagsbord, en køkkenø eller i stuen. Belid DaVinci fås i tre flotte finish, der kan yderligere vælges mellem hvid, matsort eller matgrå. Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 9W. Lyset kan dæmpes til den passende styrke. Pendlen er 43cm i diameter, 18,8cm i højde og leveres med en ledning på 300cm. Designet af Joakim Fihn

2.499,00 kr.
Belid DaVinci Pendel Ø500
Belid DaVinci Pendel Ø500 er en klassiker, der er udført i unikt design. Dette udtryksfulde vedhæng er fremstillet i metal med smukke detaljer i krom. DaVinci er perfekt til at skabe et varmt og behageligt lys omkring et middagsbord, en køkkenø eller i stuen. Belid DaVinci fås i tre flotte finish, der kan yderligere vælges mellem mathvid, matsort eller oxidgrå. Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 9W. Lyset kan dæmpes til den passende styrke. Pendlen er 50cm i diameter, 21,7cm i højde og leveres med en ledning på 280cm. Designet af Joakim Fihn  

Varianter fra 3.259,00 kr.
3.759,00 kr.
Belid Diablo Bordlampe Ø200
Belid Diablo Bordlampe Ø200 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og gulvlampe, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Bordlampe Ø200 er fremstillet af metal og måler 35,3cm i højde og 19,7 cm i diameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her. 

Varianter fra 2.219,00 kr.
2.239,00 kr.
Belid Diablo Bordlampe Ø300
Belid Diablo Bordlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og gulvlampe, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Bordlampe  Ø300 er fremstillet af metal og måler 48,4cm i højde og 30 cm i diameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her 

Varianter fra 2.499,00 kr.
2.798,00 kr.
Belid Diablo Gulvlampe Ø300
Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er fremstillet af metal og måler 135cm i højde og 30 cm i skærmdiameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max.60W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Designet af Joakim Fihn Se relaterede  lamper i samme serie her.  

Varianter fra 2.910,00 kr.
3.049,00 kr.
Belid Diablo Gulvlampe Ø500
Belid Diablo Gulvlampe Ø500 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Gulvlampe Ø500 er fremstillet af metal og måler 149cm i højde og 50 cm i skærmdiameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max.60W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 3.449,00 kr.
3.998,00 kr.
Belid Diablo Ø165 Pendel
Belid Diablo Ø165 Pendel  er en eksklusiv og flot lampe, der udfordrer og tiltrækker. Denne lækre pendel er nyeste skud i den populære Diablo serie fra Belid. Med denne størrelse kan du nu matche de store pendler, som typisk hænger over spise eller sofabord, og lave en flot løsning over et køkkenbord, hjørnearrangementer eller i vinduespartiet. Belid Diablo Ø165 pendel fås i tre flotte farvetoner og vil komplementere perfekt til andre  lamper fra Diablo serie eller Belid  belysning. Leveres inkl. 280cm ledning og G9 LED lyskilde. Se relaterede Lamper i samme serie her.   Designet af Joakim Fihn

Varianter fra 2.690,00 kr.
2.790,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø300
Belid Diablo Pendel Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø300 er fremstillet i metal og måler 30cm i diameter, 12cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug G9 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: G9 LED 4,4W DIM,2700K, 470lm   Designet af Joakim Fihn Se relaterede Lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.819,00 kr.
3.379,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø400
Belid Diablo Pendel Ø400 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø400 er fremstillet i metal og måler 40cm i diameter,15,6 cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E14 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E14 LED 7W DIM, 2700K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.919,00 kr.
3.819,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø500
Belid Diablo Pendel Ø500 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø500 er fremstillet i metal og måler 50cm i diameter, 19,8cm i højde og leveres med 220cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E27 fatning med et forbrug på 75W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E27 LED 7W DIM,3000K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 3.019,00 kr.
3.519,00 kr.

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video