Belid Covetto Pendel

1.788,00 kr.

% listing.beforeListPrice 2.099,00 kr. listing.afterListPrice (14.82% besparet)
Produktinformation "Belid Covetto Pendel"

Belid Covetto Pendel er en smuk loftbelysning i skandinavisk design med enkle linjer og en kugleformet skærm. Pendlen med sin harmoni passer perfekt ind i stuen, køkkenet og andre steder i boligen. Covetto er utrolig smuk, når lyset er slukket og lige så fantastisk, når lyset er tændt.

Belid Covetto Pendel er 19cm høj, 39cm i skærmdiameter og leveres med 300cm ledning.

Brug E27 fatning med et forbrug på 60W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære.

Se relaterede Belid Covetto Gulvlampe her.

Spænding: 230V
Dæmpning: Ja
Klasse: Klasse II
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 75W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø39cm/H:19cm
IP: IP20
Lampefarve: Hvid
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite