Om Elministeren

Elministeren er en af Danmarks ældste webshops indenfor lamper og tilbehør. Den gik i luften første gang d. 1. juni 2003 og har siden været indbegrebet af kvalitet og lækkert design.

Bag Elministeren står Morten Olivius, som hele livet har beskæftiget sig indenfor belysningsbranchen, både til private såvel som erhverv. I dag er sønnen Kirill ligeledes indtrådt i firmaet og med en baggrund som programmør fra Aalborg Universitet, er det ham der står bag webshoppen. Fælles har de passionen for lækkert design, belysning og kvalitet som også er nøgleingredienserne hos Elministeren.

For os er det altafgørende, at vi kan tilbyde vores kunder en sublim oplevelse. Både hvad angår vores udvalg, den enkelte lampe, men bestemt også kundeoplevelsen som helhed.

Vi har altid et kæmpe udvalg af designer lamper, både til indendørs og udendørs brug. Disse lamper udvælger vi blandt vores store netværk af leverandører fra hele verden. Vi er løbende på messer rundt omkring i verden og følger på den måde udviklingen tæt. Vi har haft æren af at se mange "upcoming" designere fra deres spæde start og til de har fået deres velfortjente anerkendelse. Det er i sig selv fantastisk at være vidne til. Men prikken over i´et er at se deres passion for at skabe noget unikt.

Med vores mange års erfaring i belysningsbranchen, har vi tilegnet os en stor viden, som vi meget gerne deler ud af. Derfor er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til enten vores produkter eller installation af disse.

Både til privat såvel som B2B

Elministeren er ikke kun til private!
Udover Elministeren.dk har vi også Elministeren.com til B2B kunder. Vores projektafdeling varetager større projekter rundt om i landet. Vi har i dag en stor portofølge, som kan rekvireres ved interesse.

Vi rådgiver blandt andet om farvegengivelse, kvaliteten af "det hvide lys", farvetemperatur, blænding, temperaturpåvirkninger fra lyset og mange flere facetter. Ud fra en række kriterier, som defineres ud fra hvert belysningsprojekt, laver vi en anbefaling til valg af produkter.

Vi samarbejder med de førende belysningsproducenter og kan derfor altid finde den helt rette løsning til det specifikke projekt. Vi lægger vægt på energiudnyttelse i armaturer og deres termiske balance, som er med til at sikre den lange produktlevetid, og dermed reducere det samlede CO2-aftryk. Vi tilbyder med andre ord en fremtidsorienteret løsning.

Se mere om konsulentvirksomheden på Elministeren.com

Sådan handler du hos os

Du skal igennem 5 trin for at købe hos Elministeren.dk

  1. Finde den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend beløbet

Bestilling 

På Elministeren.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60653080 eller salg@elministeren.dk 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når Du handler med Elministeren.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved log-in på websiden. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til salg@elministeren.dk