Filter
Asger BC Tragten Pendel
Asger BC Tragten Pendel er et dansk designet pendellys, der er fremstillet efter de klassiske håndværks traditioner. Tragten er arkitekttegnet, håndlavet og produceret i Danmark. Lampeskærmen bliver først hånddrejet og senere håndlakeret i våd lak, der sikrer at pendlen holder sin farve i en lang levetid. Pendlen giver et blødtog blændfrit lys, som passer perfekt til anvendelse over et bord og som en gangbelysning eller andre rum. Asger BC Tragten Pendel kommer i to modelstørrelser og to finish farver – hvid og sort.

2.449,00 kr.
Danish Lighting Asger BC Bissen Pendel
Danish Lighting Asger BC Bissen Pendel er en håndlavet lampe, der er designet efter det danske klassiske traditioner. Lampen er arkitekttegnet af Asger bc., og skabt ud fra den højeste danske kvalitet og med en lyskvalitet, som ikke findes bedre. Pendellampen passer ind i ethvert hjem, hvor man søger godt lys og dansk design. Danish Lighting Asger BC Bissen pendel giver et blødt lysskær, der er behageligt for øjet og egner sig derfor til belysning af større eller mindre rum samt over bord, kommoder og skranker, hvor enten koncentration eller hygge er prioriteret højt. Pendlen måler 21cm i diameter, 17 cm i højde og fås i tre flotte farve - hvid, sort eller grå. Asger BC Bissen er håndmalet, hånddrejet og samlet med omhu, hvilket kan give en leveringstid mellem 3-4 uger.  

3.295,00 kr.

Designeren, Asger Bay Christiansen, har gennem mange års studier analyseret sammenhængen mellem rummets arkitektur, lys, akustik samt materialer. 

For bedre at kunne forstå alt inden for sit område har Asger igennem flere år studeret det menneskelige øjes funktion, menneskets samlede oplevelse af lyset og lysets indvirkning på menneskets velbefindende på både krop og sjæl. 

Danish Lighting, som producerer Asger BC, sætter stor stolthed i alle lamper bliver fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditioner kombineret med de nyeste maskiner og processer, som gør at alle lamper kan holde hele livet ved den rette brug. Alle lamper bliver fremstillet efter de allerhøjeste miljø- og etiske standarder i Danmark.