Filter
Marmitek Bell ME
Marmitek Bell ME er et smart tilbehør, der tilsluttes trådløst kun med Marmitek Buzz LO. Hør din dørklokke når som helst og hvor som helst eksempelvis fra hvert værelse, loftet eller haven. Bell Me er en batteridrevne enhed, derfor kan placeres alle steder i huset i ubegrænset antal. Marmitek Bell ME kræver ingen gateway eller software. Trådløs RF-forbindelse med Buzz LO. Batteridrevet (3xAA) eller via USB-kabel (begge medfølger ikke). Placer hvor som helst i dit hjem. Tilslut flere Bell ME-dørklokker til en Buzz LO video dørklokke. Tilslut flere Buzz LO videodørklokker til en Bell ME-dørklokke.

134,95 kr.
Marmitek Buzz LO
Marmitek Buzz LO er et dørklokkekamera med bevægelsessensor og samtaleanlæg. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt Wi-Fi og din smartphone eller tablet. Brug din eksisterende dørklokke, hvis nogen ringer på dørklokken, får du besked i appen, og dørklokken indenfor ringer ved hjælp af den eksisterende klokke. Marmitek Buzz LO tillader at skifte synsvinkel med det medfølgende vægbeslag. Modtag notifikationer på din smartphone via Smart Me-appen. Indbygget højttaler og mikrofon til 2-vejs kommunikation (samtaleanlæg). Der kræves ingen gateway eller software. Fungerer også med din eksisterende dørklokke. Skift kameravinklen med den medfølgende vægmontering. Brug videodørklokken til at aktivere andre Smart Me-produkter. Lav skærmbilleder eller livevideoer, og gem dem på din mobilenhed. Videoer kan også gemmes på et SD-kort (medfølger ikke). Muligt at tilføje til flere Bell ME trådløse dørklokker, som tilkøbes.

649,95 kr.
Marmitek Glow LI E27 LED
Marmitek Glow LI E27 6W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow LI E27 6W LED er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme.

179,00 kr.
Marmitek Glow MI E27 6W LED
Marmitek Glow MI E27 6W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farvetemperature og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow MI E27 6W LED er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

159,95 kr.
Marmitek Glow MO E27 9W LED
Marmitek Glow MO E27 9W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farve og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow MO E27 9W LED kan yderligere styre 16 millioner farver. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.    

93,99 kr.
Marmitek Glow SE E14 4,5W LED
Marmitek Glow SE E14 4,5W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farve og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow SE E14 4,5W LED er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme.  

73,95 kr.
Marmitek Glow SO E14 4,5W LED
Marmitek Glow SO E14 4,5W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farve og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow SO E14 4,5W LED kan yderligere styre 16 millioner farver. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

94,95 kr.
Marmitek Glow XLI E27 6W LED
Marmitek Glow XLI E27 6W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow XLI E27 6W LED LED giver en flot og dekorativ charme til moderne lamper i industriel stil. kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

199,90 kr.
Marmitek Glow XSE GU10 4,5W LED
Marmitek Glow XSE GU10 4,5W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farve og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow XSE GU10 4,5W LED er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme.

73,95 kr.
Marmitek Glow XSO GU10 4,5W LED
Marmitek Glow XSO GU10 4,5W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farve og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow XSO GU10 4,5W LED kan yderligere styre 16 millioner farver. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

109,95 kr.
Marmitek Glow XXLI E27 6W LED
Marmitek Glow XXLI E27 6W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek Glow XXLI E27 6W LED giver en flot og dekorativ charme til moderne lamper i industriel stil. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

219,95 kr.
Marmitek GlowME E27 9W LED
Marmitek GlowME E27 9W LED er en Smart Wi-Fi pære, der styres med din smartphone eller tablet. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk og skab ønskede scenarier for den rigtige atmosfære for hvert øjeblik. Appen giver mulighed for at vælge den ønskede farvetemperature og dæmpe lysstyrke. Ved forbindelse til en SmartMe sensor eller kamera i SmartMe app kan pæren tændes eller slukkes automatisk og på et bestemt tidspunkt. Marmitek GlowME E27 9W LED er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er plug &play! Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade endnu flere Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Dimmable via Smart me app. Tænd/sluk med den eksisterende lyskontakt. Styr dette lys overalt med Smart Me appen eller din stemme.  

73,95 kr.
Marmitek Power SE
Marmitek Power SE er en smart Wi-Fi stikdåse, der giver mulighed for at tænde og slukke enheder med din smartphone eller tablet. Martimek Power SE kan både skiftes manuelt eller styres via appen. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Stikdåsen kan også kontrollere og se energimålinger via appen. Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade forskellige Marmitek smarte produkter at kommunikere med hinanden. Muligt at tænde/slukke manuelt. Tænd/sluk for dine elektriske enheder overalt med Marmitek Smart Me appen eller med din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa & Google Assistant.

189,95 kr.
Marmitek Power SI
Marmitek Power SI er en smart Wi-Fi stikdåse, der giver mulighed for at tænde og slukke enheder med din smartphone eller tablet. Marmitek Power SI er udstyret med to USB-porte, der kan bruges til opladning eksempelvis mobiltelefon eller bærbarcomputer Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Stikdåsen kan også kontrollere og se energimålinger via appen.  Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug Smart Me appen til at angive tidsindstillinger for automatisk at tænde/slukke. Brug Smart Me appen til at tillade forskellige Marmitek-smarte produkter at kommunikere med hinanden. Muligt at tænde/slukke manuelt. Energimåler til overvågning af strømforbruget. Herunder 2 USB-porte til opladning af mobile enheder. Tænd/sluk for dine elektriske enheder overalt med Marmitek Smart Me appen eller med din stemme. Kompatibel med Amazon Alexa & Google Assistant.

219,95 kr.
Marmitek Sense SE Sensor
Marmitek Sense SE Sensor er en smart Wi-Fi bevægelsessensor med magnetisk vægmontering. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Ved registrering af bevægelser sender Sense SE en notifikation til din smartphone eller tablet. Derudover er der mulighed for at tillade flere smarte produkter eksempelvis Wi-Fi LED pærer kommunikere med hinanden. Marmitek Sense Se sensor leveres med et batteri, der gør nemt at placere hvor som helst i bolig. Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug denne sensor til at aktivere andre Smart Me-produkter, når du registrerer bevægelser. Modtag notifikationer via Smart Me appen. Overvågning dag og nat Batteridrevne Placer hvor som helst med den magnetiske vægmontering (medfølger). Detektering af en rækkevidde på 7 meter (110° vinkel). Registrer indendørs bevægelser overalt med Smart Me appen. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

219,95 kr.
Marmitek Sense SI Sensor
Marmitek Sense SI Sensor er en smart Wi-Fi indendørs åbne og lukke sensor, der anvendes til døre eller vinduer. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Ved aktivering sender Sense Si en notifikation til din smartphone eller tablet. Derudover er der mulighed for at tillade flere smarte produkter eksempelvis Wi-Fi LED pærer kommunikere med hinanden. Marmitek Sense Si sensor leveres med et batteri og klæbebånd, der gør let placering/montering. Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Brug denne sensor til at aktivere andre Smart Me produkter, når du registrerer bevægelser. Modtag notifikationer via Smart Me appen. Overvågning dag og nat. Batteridrevne Registrerer hvornår et vindue/en dør åbnes eller lukkes. Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

136,95 kr.
Marmitek View ME
Marmitek View ME er et smart Wi-Fi kamera til indendørs anvendelse. Ved hjælp af din smartphone eller tablet får du mulighed for at holde øje med dit hjem. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Ved registrering af bevægelser sender kameraet notifikationer og billederne kan gemmes på dine mobile enheder eller et SD-kort, der medfølges ikke. Marmitek View ME tillader flere smarte Martimek- produkter kommunikerer med hinanden, derfor lav dit eget scenarie.  Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. IP-Kamera med full HD-opløsning i 1920x1080 filmer i farve både om dagen og natten. Udsyret med bevægelsessensor. To vejs audiokommunikation.

369,95 kr.
Marmitek View MO
Marmitek View MO er et smart Wi-Fi kamera til udendørs anvendelse. Kom i gang med Smart Me-appen og et stabilt netværk for at forbinde denne enhed med dit hjemmenetværk. Ved registrering af bevægelser sender kameraet notifikationer og billederne kan gemmes på dine mobile enheder eller et SD-kort, der medfølges ikke. Marmitek View MO tillader flere smarte Martimek- produkter kommunikerer med hinanden, derfor lav dit eget scenarie.  Plug & play: Der kræves ingen gateway eller software. Det medfølgende strømkabel gør en let tilslutning, når du ikke har behov for at tilslutte nogle andre netværkskabler.

649,95 kr.

Marmitek er en hollandsk virksomhed, der med 25 års succes har markedsført smarte løsninger for at forvandle enhver bolig til SMART HOUSE.
Bredt udvalg af Smart-produkter, der omfatter smarte pærer, stikkontakter, sikkerhedskameraer, bevægelsessensorer og kameradørklokker gør det i stand til, at hele din bolig bliver smart, sikker og energieffektiv på en enkel og overkommelig måde. Mariteks fire hovedprincipper baseres på kerneværdier så som- løsningsorientering, pålidelighed, bekvemmelighed og fornøjelse
Med den passende løsning i hvert Marmitek produkt leveres et specifikt fokuseret design også selvom der trods, der ikke nogen løsning – Der er altid en passende løsning!!!
Kvalitet er altafgørende for Marmitek og alle produkter overholder ekstremt strenge kvalitetskrav og produceres efter høje internationale standarder. De er ingen kvalitetskompromiser, ingen ”HVIS” og ”MEN” – det skal bare virke og forsætte med at virke.
Nyd dit Marmitek valg og STAY CONNECTED.