Filter
dftp Align Bordlampe
dftp  Align Bordlampe er et elegant bordlys i moderne design. Bordlampen inviterer til interaktion, da lampens indre skærm er statisk, mens den ydre skærm er bevægelig. Med denne smarte funktions detalje kan du opnå et foranderligt lys, der vil passe til en hver situation. dftp Align Bordlampe er fremstillet i metal med satinmat overflade og har de legende elementer i børstet messing. Vælg din favorit mellem  forskellige  flotte finish i sort, hvid, brun, rosa, grøn, beige, krom eller grå. Designet af Maria Berntsen  dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

999,00 kr.
dftp Angle Pendel
dftp Angle Pendel præsenter den fantastiske lampeserie DESIGN FOR PEOPLE, der værdisætter den nytænkende stil til os alle sammen. Lampens udseende er betonet af industrielt præg, der skaber en stilfuld effekt til interiørrummet. Angle forener de stilrene og enkle linjer med et retningsbestemt lys. Den monterede magnet på ledning giver mulighed for at dreje lampeskærmen i alle ønskede retninger, hvilket udvider anvendelsesmuligheder. Brug pendlen eksempelvis til oplysning af læsehjørnet eller i køkkenet, hæng flere i klynger eller enkeltvis. dftp  Angle pendel er udført i metal og plast, har en pæn overflade i tre udsøgte finish, som kan yderligere vælges mellem sort, hvid og grå. Designet af Maria Berntsen Ser relaterede Væglamper i samme serie her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

879,00 kr.
dftp Angle Væglampe
dftp Angle Væglampe præsenter den fantastiske lampeserie DESIGN FOR PEOPLE, der værdisætter den nytænkende stil til os alle sammen. Lampens udseende er betonet af industrielt præg, der skaber en stilfuld effekt til interiørrummet. Angle forener de stilrene og enkle linjer med et retningsbestemt lys. Skærmen fastgøres ved hjælp af en magnet, derfor drejes lyset let i alle ønskede retninger. Den indbyggede USB-port gør det muligt at oplade elektroniske enheder. dftp Angle væglampe er udført i metal og plast, har en pæn overflade i tre udsøgte finish, som kan yderligere vælges mellem sort, hvid og grå. Designet af Maria Berntsen Ser relaterede Pendler i samme serie her dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

539,00 kr.
dftp Arcello Bordlampe
dftp Arcello Bordlampe er et elegant transportabelt bordlys, der imponerer med strømlinet design og funktionelle muligheder. Den skønne udformning skaber indbydende atmosfære samt dekorerer rummet med behageligt varmt lys i aftentimer. Lysintensitet kan dæmpes i 3 niveauer ved hjælp af Moodmaker, der er mest effektiv måde til at skabe en bestemt stemning. Bordlampen er 15cm i skærmdiameter, 25 cm i højde og kaster et varmhvidt lys i 2700K, 300 lumen. Dftp Arcello Bordlampe varierer med to flotte finishfarver - antracit og bruneret messing. Fremstillet efter IP54 tætningsgrad, der gør lampen anvendelig såvel inde som ude. For at genoplade LED-modul anvendes det medfølgende USB-stik. Drsignet af Christian Bjørn & Rune Balle 

864,00 kr.
dftp Artist Pendel
dftp Artist Pendel præsenter den fantastiske lampeserie DESIGN FOR PEOPLE, der værdisætter den nytænkende stil til os alle sammen. Den enkle udformning er simpelthen så smuk og giver et bud på en kommende klassiker. Designeren har hentet inspirationen fra musikkens verden, hvilken antyder lampens navn Artist. dftp Artist pendel er udført i metal og plast, har en pæn overflade i fire udsøgte finish, som kan yderligere vælges mellem sort, grå, beige og kobber. Artist pendel fås i to størrelsesvariationer: Artist 25 – 25cm i diameter. Lyskilden er inkluderet LED med et forbrug på 14W og lysstyrken er 1000 lumen i 2700K. Artist 40 – 40cm i diameter. Lyskilden er inkluderet LED med et forbrug på 24W og lysstyrken er 1600lumen i 2700K. Designet af Henrik Bønnelycke  Red Dot Award vinder 2017 dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.  

Varianter fra 1.699,00 kr.
2.699,00 kr.
dftp Aver Pendel
dftp Aver Pendel er en ultramoderne lampe i et enkelt design, der bryder traditionelle opfattelser af visuel designoplevelse. Den synlige lyskilde er omsluttet af buede dekorative mønstrer i metaltråde, hvilket til sammen giver et godt lys og en smuk skyggetegning. Hvis du leder efter nogle stilfulde hængende lamper, er Aver et ekstra look værd. dftp Aver pendel fås i tre størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene eksempelvis over en køkkenø, spisebord eller som en pendel i stuen. Vælg mellem størrelser Ø30cm, Ø40cm eller Ø50cm. Designet af Carlo Volf dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

Varianter fra 999,00 kr.
2.099,00 kr.
dftp Belly Pendel
dftp Belly Pendel er en stilfuld ophængt lampe, der vil skabe et indbydende smukt lys i dit hjem. Belly tiltrækker opmærksomhed med sin form, som designer Henrik Bønnelycke har fusioneret med indtryk af den traditionelle japanske tekande, den støbte brændeovn og den arketypiske bjælde. Resultatet af denne fusion er et håndværksmæssigt look med formens tyngde og ophængs lethed. Fremstillet i sort metal får du en smuk lampe, der passer fint ind i sorte interiørdetaljer eller som et kontrastelement til hvide vægge. dftp Belly Pendel fås i tre størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene eksempelvis over en køkkenø, spisebord eller som en pendel i stuen. Vælg mellem størrelser Ø29cm, Ø38cm eller 46cm Designet af Henrik Bønnelycke Belly - Red Dot Award Winner 2018 dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.    

999,00 kr.
dftp Blanche Gulvlampe
dftp Blanche Gulvlampe er en ultrasmuk lampe i klassisk design, der er stiliseret med art deco elementer. Lampeskærmen med flotte detaljer af børstet messing udsender et blødt op og ned lys. De slanke strømlinjer og geometri skaber et elegant look og en dekorativ charme. Lyset kan dæmpes med en touchknap på lampehovedet, så du kan få det perfekte lys til enhver situation. dftp Blanche Gulvlampe er hele 141cm høj og har 32cm i skærmdiameter. Designet af Christian Bjørn & Rune Balle Ser også Nordlux Blanche Pendel i samme serie her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

3.888,00 kr.
dftp Blanche Pendel
dftp Blanche Pendel er en ultrasmuk lampe i klassisk design, der er stiliseret med art deco elementer. Lampeskærmen med flotte detaljer af børstet messing udsender et blødt op og ned lys. De slanke strømlinjer og geometri skaber et elegant look og en dekorativ charme. Pendlen passer perfekt over et spisebord og bliver et smuk blikfang i boligindretning. Lyset kan dæmpes på vægkontakten, så du kan få det perfekte lys til enhver situation. dftp Blanche Pendel kommer i to modelstørrelser, så du kan vælge din egen favorit mellem Blanche 32 og Blanche 42 Blanche 32 – Ø32cm/H:14cm. Lyskilden er indbygget LED med et forbrug på 15W og lumenpakke på 1080 lumen. Blanche 42 – Ø42cm/H:14cm. Lyskilden er indbygget LED med et forbrug på 25W og lumenpakke 1700 lumen. Designet af Christian Bjørn & Rune Balle Ser også  Blanche Gulvlampe her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.    

Varianter fra 2.388,00 kr.
3.199,00 kr.
dftp Cache Bordlampe
dftp Cache Bordlampe er en spændende og iøjnefaldende bordbelysning, der tiltrækker med skulpturelt design. Den perfekte skabte silhuet består af to runde skærme, der fusionerer med en solid lampefod af marmor. Materialeblanding af marmor og metal oser af elegance og skulpturel æstetik af geometriske former. Cache giver et dejligt blødt lys, der reflekteres frem og tilbage mellem de to bevægelige skærme. Brug GU10 fatning til lyskilde med et maksimalt forbrug på 40W. dftp Cache Bordlampe måler 30cm i diameter, 49cm i højde og leveres med en ledning på 250cm. Afbryderen er placeret på ledning. Designet af Charlotte Høncke

1.679,00 kr.
dftp Darci Bordlampe
dftp Darci Bordlampe slutter sig til den stilfulde lampeserie, der yderligere præsenteres af en væglampe og en gulvlampe. Disse lamper deles om det samme smukt buede lampehoved, der er let at justere og vinkle lyset i ønskede retninger. Med et let tryk på touchknap tænder og slukker lampen. De slanke strømlinjer og industrielle toner skaber et elegant look, der vil tilføje æstetisk charme og atmosfærisk belysning til dit hjem. dftp Darci bordlampe passer perfekt til dit skrivebord, din skænk eller et andet sted, hvor der er behov for et godt læselys eller arbejdslys. Darci er fremstillet af materialer i høj kvalitet med en satinblød og sortmat overflade. Designet af Christian Bjørn & Rune Balle Ser relaterede lamper i samme serie her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

1.199,00 kr.
dftp Darci Gulvlampe
dftp Darci Gulvlampe slutter sig til den stilfulde lampeserie, der yderligere præsenteres af en væglampe og en bordlampe. Disse lamper deles om det samme smukt buede lampehoved, der er let at justere og vinkle lyset i ønskede retninger. Med et let tryk på touchknap tænder og slukker lampen. De slanke strømlinjer og industrielle toner skaber et elegant look, der vil tilføje æstetisk charme og atmosfærisk belysning til dit hjem. dftp Darci Gulvlampe passer perfekt ved siden af din sofa, lænestol eller et andet sted, hvor der er behov for et godt læselys eller arbejdslys. Darci er fremstillet af materialer i høj kvalitet med en satinblød og sortmat overflade. Designet af Christian Bjørn & Rune Balle Ser relaterede lamper i samme her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.  

1.398,00 kr.
9.1 %
dftp Darci Væglampe
dftp Darci Væglampe slutter sig til den stilfulde lampeserie, der yderligere præsenteres af en bordlampe og gulvlampe. Disse lamper deles om det samme smukt buede lampehoved, der er let at justere og vinkle lyset i ønskede retninger. Med et let tryk på touchknap tænder og slukker lampen. De slanke strømlinjer og industrielle toner skaber et elegant look, der vil tilføje æstetisk charme og atmosfærisk belysning til dit hjem. dftp Darci Væglampe passer perfekt som sengelampe, over køkkenbordet eller et andet sted, hvor der behov for et funktionelt lys. Darci er fremstillet af materialer i høj kvalitet med en satinblød og sortmat overflade. Designet af Christian Bjørn & Rune Balle Ser relaterede lamper i samme serie her. dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.  

999,00 kr. listing.beforeListPrice 1.099,00 kr. listing.afterListPrice
dftp Glossy Bordlampe
dftp Glossy Bordlampe er et smagfuldt bordlys i sofistikeret design, der samtidig emmer af nordisk minimalisme. Bordlampen er fremstillet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den polerede overflade i kombination med lampeskærmen i opalhvidt glas skaber en særlig charme og et eksklusivt look. Hvis du elsker eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Glossy bordlampe passe ideelt ind i boligindretning. dftp Glossy Bordlampe måler 32cm i skærmdiameter, 32cm i højde og leveres med en ledning på 250cm. Designet af Maria Berntsen dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

Varianter fra 2.154,00 kr.
2.454,00 kr.
dftp Hello Bordlampe
dftp Hello Bordlampe er fantastisk til moderne interiørs stilarter og giver en elegant kontrast med sin organiske silhuet. Den store lampeskærm omfavner en opalhvid kuppel i glas og kan endda roteres 360⁰, ligeledes opnås en legende blanding af direkte og indirekte lys. dftp Hello Bordlampe kommer i tre flotte finish, så du frit kan vælge din favorit. Designet af Charlotte Høncke dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

1.189,00 kr.
dftp Hill Pendellampe
dftp Hill Pendellampe vil skabe et blikfang i rummet med sin store lampeskærm, der er udført i tyvek fiber. Let som en sky, men har det samme skarpe formsprog som en klippe. Kombinationen af kompleksitet og enkelthed afspejler det nytænkende belysningsdesign, der værdisætter at skabe nutidige klassikere. Pendelampen spreder meget lys på en behagelig måde uden og udsynet blokeres ikke. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 3x 25W. Lyset kan også dæmpes ved at tilvælge en dæmpbar pære. dftp Hill Pendellampe måler 85 cm i skærmdiameter, 22 cm i højde og leveres med ledning på 300 cm. Designet af Asger Risborg   dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

2.276,00 kr.
dftp Maple Pendel
dftp Maple Pendel passer perfekt til at skabe et varmt og behageligt lys omkring et middagsbord, en køkkenø eller et hjørne, der fremhæver områder med lyspunkter i interiøret. Lampens organiske former fascinerer med sin blomsterblade lampeskærm, der folder sig let omkring den synlige lyskilde.  Det luftige design oser af elegance og hermed skabes en stemningsfuld atmosfære i interiørrummet. Dftp Maple Pendel måler 55cm i skærmdiameter, 19 cm i højde og leveres med en ledning på 300 cm. Vælg mellem Maple i sort eller Maple i brun. Designet af Charlotte Høncke dftp – Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.  

1.389,00 kr.
dftp Mobile Pendel
dftp Mobile Pendel er et unikt og slankt ophænglys i elegant design. De to afrundede skærme, som kan nemt tilpasses, så de sidder tættere på hinanden.  På den måde reguleres lysets diffusion i rummet. Pendlen giver et godt og blændfrit lys, der reflekter fra den nederste skærm op på den øverste skygge. dftp Mobile pendel er fremstillet af plast og aluminium, og fås i to farver. Vælg mellem sort eller hvid overflade. Designet af Maria Berntsen Red Dot Award vinder 2022 dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

1.799,00 kr.
dftp Nono Pendel
dftp Nono Pendel kommunikerer med sit tidssvarende designsprog, der er enkelt og tidløst. Med den rene geometri skaber Nono indbydende belysning og elegante ro i interiørrummet. Pendlen er udført i metal og fås i to kontrast farver sort eller hvid. Nono passer perfekt over et spisebord eller i ethvert hjørne, hvor du vil tilføje lidt ekstra lystemning og dekorativ æstetik. dftp Nono Pendel fås i to modelstørrelser, som yderligere kan vælges mellem skærmdiameter i Ø23,5cm og 49cm. Leveres med en ledning på 300cm og 12x7,5cm loftroset. Velegnet til energibesparepærer eller LED lyskilder. Designet af Bønnelycke MDD  

789,00 kr.
dftp Nuru Batterilampe
dftp Nuru Batterilampe er en smuk flytbar bordlampe til både inden og udendørs brug. Moderne design henviser til den klassiske kammerstage, der er blevet fornyet med LED- teknologi. Med den nytænkende stil kan du få en praktisk og elegant belysning, der kan tilpasses enhver situationen med indbygget dæmpbar funktionalitet. Bærbarlampen leverer et varmhvidt lys i 2700K og samtidig kan lysintensitet dæmpes med Moodmaker- dæmper. dftp Nuru Batterilampe er fremstillet i opalhvidt glas og anodiseret metal, lades op via mini -USB. Vælg din favorit model mellem grå eller rosaguld. Designe af Bønnelycke MDD dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

716,00 kr.
dftp Pure 10 Pendel
dftp Pure 10 Pendel er en elegant og slank pendellampe med den smukke top, som er fremstillet af asketræ, utvivlsom vil tilføje æstetik charme, behageligt og funktionelt lys til boligindretningen. Pure pendlens nedadgående lys passer pænt over et spisebord eller sofabord, ydermere kan den hænges alene, i rækkefølge eller som gruppering i forskellige højder. dftp Pure 10 pendel kommer i tre forskellige farver, mens den har stilfuldt og enkelt design. Pendlen er 35cm høj, 10cm i skærmdiameter og leveres med ledning på 300cm. Brug E27 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren ikke medfølger. Designet af Henrik Bønnelycke Se i samme serie den lækre Nordlux Pure 10  væglampe her dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

569,00 kr.
dftp Pure 10 Væglampe
dftp Pure 10 Væglampe er et elegant væglys med den smukke top, som er fremstillet af olieret valnød, utvivlsom vil tilføje æstetik charme, behageligt og funktionelt lys til boligindretningen. Lampen har flere fine detaljer, såsom det enkelt kipled i børstet messing, samt en bekvemt placeret tænd/sluk knappen. Nordlux Pure 10 væglampe kommer i tre forskellige farver, mens den har stilfuldt og enkelt design. Brug GU10 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren ikke medfølger. Designet af Henrik Bønnelycke Se i samme serie den lækre Nordlux Pure 10 Pendel her dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

599,00 kr.
dftp Pure 20 Pendel
dftp Pure 20 Pendel er en elegant pendellampe med den slanke top, som er fremstillet af asketræ, utvivlsom vil tilføje æstetik charme, behageligt og funktionelt lys til boligindretningen. Pure pendlens nedadgående lys passer pænt over et spisebord eller sofabord, ydermere kan den hænges alene, i rækkefølge eller som gruppering i forskellige højder. dftp Pure 20 pendel kommer i tre forskellige farver, mens den har stilfuldt og enkelt design. Pendlen er 35cm høj, 20cm i skærmdiameter og leveres med ledning på 300cm. Brug E27 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren ikke medfølger. Designet af Henrik Bønnelycke Se i samme serie den lille lækre  Nordlux 10 Pendel her dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

815,00 kr.
dftp Shapes Bordlampe
dtp Shapes Bordlampe er inspireret af organisk formede smykker, har designeren skabt en elegant og attraktiv lampeserie. Den asymmetriske formet og mundblæste glasskærm hviler smukt på rammen i poleret messing.  Fusionen af disse elementer skaber en moderne og stilfuldt look. Bordlampen udsender et blødt og diffust lys gennem den opalhvide glasskærm. dftp Shapes Bordlampe skaber utvivlsomt et blikfang og bidrager til at fremhæve interiørets æstetik i ethvert rum. Designet af Maria Berntsen Ser også relaterede lamper i samme serie her.  dftp - Design For The People Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

0,00 kr.

Design For The People (Etableret 2015) er prisvindende dansk belysningsdesign, der forener æstetik, enkelhed og funktionalitet med godt design, kvalitetsbelysning og materialer, der kan holde hele livet.