Filter
Capelo Dragonfly Væglampe
Dragonfly designer lampe Få en hyggelig belysning til dit hjem med en flot designer væglampe. Prøv vores moderne belysning i skandinavisk stil fra den berømte danske designer Flemming Agger. Klassisk dansk designlampe med et moderne udtryk – en moderne rosa væglampe til stuen, køkkenet, eller et par til soveværelse som senge-lampe. Materialer Læselampens stel, beslag og metallampeskærm er produceret 100% genbrugs metal. Derefter er lampeskærmen bearbejdet, hul presset og lampekant rundet både for at give design og styrke. Væglampen håndsprøjtes med hvid maling, lampeskærm laves af resin glasfiber med krakeleret maling.

2.795,00 kr.
Capelo Ekstra Stor Dragonfly Pendel
Få en hyggelig belysning til dit hjem med en flot designet pendel lampe. Prøv vores moderne belysning i skandinavisk stil fra den berømte danske designer Flemming Agger. Klassisk dansk designlampe med et moderne udtryk – en moderne rosa pendel til stuen over spisebordet, køkkenet over køkkenetbordet, eller i soveværelse/børneværelset. Armatur Farve: Halv transparent hvid/Hvid med 3D smartbeslag. Størrelse: D:400 mm x H:500 mm Vægt: 600g Installation: Nedhængt Ledning Kabel: 3 Meter sort stofledning Materiale skærm: Resin og glasfiber

2.495,00 kr.
Capelo Lille Dragon Fly Pendel
Den håndlavet lampeskærm laves af resin glasfiber med krakeleret hvid maling. Der medfølger en særlig fatning med akrylaflastning som fungerer som holder af pendelskærmen. Når pendlen er tændt, vil der være et smukt stjerneskær gennem akrylaflastningen op langs stofledningen. Sokkel (fatning): E27 Spænding (volt): 90-240 VAC Effekt (Watt): 40W max Armatur Farve: Halv transparent hvid/Hvid med 3D smartbeslag Størrelse: D:150 mm x H:170 mm Vægt: 230g Installation: Nedhængt Ledning Kabel: 3 Meter sort stofledning

1.195,00 kr.
Capelo Pendel Lille
capelo pendel lampe af Flemming Agger Genbrug og bæredygtig lampe serie Med capelos serie af pendel lamper kan du belyse et hvert rum i dit hjem med hyggeligt lys. Lampe skærmene er både produceret bæredygtigt og håndbearbejdet, samtidigt med at alle metal lampe skærme er presset ud af 100% genbrugs jernplader. Når du modtager vores lampe vil du også opleve at al pap kommer fra genbrugspap og papir, plastposen som typisk anvendes til at beskytte mod ridser er erstattet af hamp poser der kan genanvendes indtil de er slidt ned og derefter kan komposteres. Det er vores måde at gøre så meget som muligt for at passe på vores klode. Størrelse: D:150 mm x H:170 mm Vægt: 230g Installation: Nedhængt Ledning Kabel: 3 Meter sort stofledning Materiale skærm: Genbrugs jern IP: 20 Mærkning: CE Godkendt

1.195,00 kr.
Capelo Pendel Stor
Genbrug og bæredygtig lampe serie Med capelos serie af pendel lamper kan du belyse et hvert rum i dit hjem med hyggeligt lys. Lampe skærmene er både produceret bæredygtigt og håndbearbejdet, samtidigt med at alle metal lampe skærme er presset ud af 100% genbrugs jernplader. Når du modtager vores lampe vil du også opleve at al pap kommer fra genbrugspap og papir, plastposen som typisk anvendes til at beskytte mod ridser er erstattet af hamp poser der kan genanvendes indtil de er slidt ned og derefter kan komposteres. Det er vores måde at gøre så meget som muligt for at passe på vores klode. Størrelse: D:200 mm x H:250 mm Vægt: 330g Installation: Nedhængt Ledning Kabel: 3 Meter sort stofledning Materiale skærm: Genbrugs jern IP: 20 Mærkning: CE Godkendt

1.695,00 kr.
Capelo Standerlampe
Capelo standerlampen kan have mange placeringer. Mange vil anvende gulvlampen i stuen som læselampe eller uplight gulvlampe. Andre bruger standerlampen som dekorations belysning i soveværelse eller hvor den udsmykker rummet bedst. Endelig er der mange der bruger capelo gulvlampen på kontoret som almen belysning. Udvælg din standerlamper kombination – gulvlampe til stuen eller hvor den matcher Vi har gjort os umagen med at skabe en enkelt dansk designer gulvlampe, der nemt passer ind i alle omgivelser. Flemming Agger som er arkitekten bag standerlampen, har skabt den enkle standerlamper som let rengøres og som har en funktionel 3 meter lang ledning der nemt kan aftørres. Da gulvlampen tænd/sluk knap sidder øverst hvor lampen er, er det nemt at finde en placering, da man ikke behøver danse rundt for at finde tænd/sluk knappen på gulvlampens ledning. De 100% bæredygtige lampestel fås i sort eller hvid. Ved at have lampeskærme i forskellige farve kan man kombinere lampestel og skærm så man kan finde akkurat den standerlamper, som passer ens bolig eller kontor. Lyskilder og funktion af gulvlampen Da mange anvender standerlampen som læselampe ved sofa eller lænestol, har man muligheden for at isætte forskellige E14 lyskilder. De fleste vil vælge LED lyskilder med enten 2100 Kelvin eller 2700 Kelvin for at matche rummets hygge. Til de personer som har synsnedsættelse kan vi anbefale at anvende en svagtsyns lyskilde fra SunFlux i 5000 Kelvin som fremmer kontrasterne af lyset fra standerlampen. Du kan finde den her Personlig stil og indretning med gulvlamper Du har jo din personlige stil; hygge, funktionalitet, design, klassisk, boheme, retro eller? Hvis du ikke selv kan finde stilen, så prøv en indretningsarkitekt. Det er faktisk ikke særlig kostbart og de kan hjælpe med at dine valg til bla. Standerlamper, giver dig glæde mange år fremover.

Varianter fra 0,00 kr.
4.695,00 kr.
Capelo Væglampe
Capelo væglampe Din ECO venlige Capelo designer væglampe skaber en fantastisk stemning, og kan bruges som senge lampe ved siden af sengen, som læselampe ved sofaen eller som køkken lamper over køkkenbordet. De mange farvekombinationer gør at de altid matcher din smag. Væglampens smarte tænd/sluk centralt på lampen gør det nemt at montere den over alt. – Dæmpbar væglampe: Ønsker du dæmpning af lampen, skal lampen blot stå i tænd funktion med en dæmpbar lyskilde i. Bæredygtig produktion af 100% genbrugsjern Vi har tænkt alt hvad vi kan på at væglampen produceres bæredygtigt. Alle metaldele er produceret af 100% genbrugsjern, så når lampen om 100 år genbruges kan jern smeltes om igen. Selve væglampen og lampeskærmen ligger under forsendelse beskyttet i en ” æggeform af genbrugspap ” og hør-pose der kan komposteres efter brug. Papkassen er ligeledes af genbrugspap.

2.695,00 kr.

Hos www.elministeren.dk er vi så heldige vi har fået de flotte Capelo lamper på vores hjemmeside. Capelo er designet af Flemming Agger, som igennem hans karriere som arkitekt har designet en bred vifte af metallamper for Le Klint hvor en kombination af papirskærme og Flemmings design viste sig at blive en kæmpe succes.

Capelo er lavet af bæredygtigt materiale, skrot vokser fra dag til dag i hele verden derfor spiller genanvendelse en stor rolle i Capelo-lampens produktion, helt fra starten af har det været vigtigt for Capelo at implementere en bæredygtig proces. Capelo ønsker at holde produktionen med miljøet i fokus. Derfor er alle metaldele på Capelos lamper fremstilles af 100% genanvendeligt metal, på denne måde holder man miljøbelastningen på et minimum. Flemming Agger som har designet Capelo har med enkelte penselstrøg visualiseret et unikt og helt rent produkt. Den stilfulde farvepalet garantere en stilfuld lampe med smukke linjer, lampen er perfekt i alle hjem og i hele boligen. 

I produktionen udeføre de en præcis laserbeskæring som gør det tidløse design endnu mere unikt, med materialerne i top og med den utrolig høje kvalitet på Capelos lamper, vil disse lamper holde i mange mange år ud i fremtiden. Når så tiden kommer vil det genanvendelige materiale igen blive genbrugt, så klimaet altid er i højsædet.

Flemming Agger Blev født i 1944. Flemming blev uddannet som møbelsnedker og kom senere på den danske kunsthåndværkerskole med henblik på at uddanne sig til arkitekt. Agger har efterfølgende været med til at renovere tv-byen, han har været arkitekt på indretning af inventar hos miljøministeriet, han har været arkitekt af inventar på Københavns lufthavn samt flere togstationer. Dertil kommer at han har lavet ideoplæg og produktudvikling af den danske pavillon i Sevilla og udviklet senge for Illums Bolighus. Det sidste nye Flemming Agger er med i er et nyt er meget spændene lampedesign projekt, nemlig Capelo serien. Her har han designet en flot serie metal lamper hvor han er blevet inspireret af de klassiske kegler ” klovnehatten ”. Her er der opstået pendler, bordlamper, gulvlamper samt væglamper. 

Dragonfly er en af Capelos flotte lamper. Den klassiske lampe har et moderne udtryk, stellet er selvfølgelog produceret i det bæredygtige genbrugs metal. Skærmen bliver bearbejdet, hul presset og lampekant rundet både for at give et flot design, men også for at styrke til lampen. Skærmen laves af resin glasfiber med krakeleret maling, dette giver et meget unikt udtryk og en flot belysning. Man kan få lampen med sort eller hvidt stel. 

Capelo lamperne passer ind i alle omgivelser, de er skabt så de er lette at rengøre, lamperne har en ledning på 3 meter som er nem at aftørre, tænd og sluk knappen sidder på lampens øverste del af ledningen, hvilket gør den let at finde. Lampens kan let bevæges frem, samt 360 gr rundt, så i princippet kan lampen bruges som uplight samt Down light. 

Det er jo ens egen personlige stil der laver indretningen i hjemmet, men med Capelo gør du indretningen smuk, anderledes og helt unik. Capelo er med sit nordiske tidsløse og helt enkle design kommet for at blive.