Filter
 HH LUX Lille Bjørn Bordlampe
 HH LUX Lille Bjørn Bordlampe er en unik og fascinerende smuk stenlampe, der er fremstillet i solid natur sten basalt. Hver eneste sten er omhyggeligt håndplukket, så det samlede udtryk står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil bordlampen passe godt ind. HH LUX Lille Bjørn bordlampe med sjæl og tidløst design kaster et varm og smukt lys ind i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Denne model præsenteres i to variationer med fod i stål eller messing, samtidig kan lampens skærm vælges mellem sort eller hvid.

3.499,00 kr.
HH LUX Alf Bordlampe
HH LUX Alf Bordlampe er en smuk og stilfuld håndlavet stenlampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil. Lampen er lavet af granit fra Bornholm og bevarer råt look, men alligevel fascinerer med eksklusivitet og elegance. Globuspæren, som er et smykke i sig selv, tilføjer en ekstra dekorativ detalje og giver dejligt varmt lys. Kombinationen af disse smukke elementer i denne miniaturemodel giver lampen både en utrolig unikhed og den skandinaviske charme, der oser af æstetisk udtryk og kvalitet. Bordlampen velegnet til forskellige indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. HH LUX Alf Bordlampe er hele 35cm høj og fod kan vælges mellem stål eller messing. Leveres i en miljøvenlig og præsentabel filtpose, der er blandt andet nem at bære.

3.395,00 kr.
HH LUX Anker Bordlampe
HH LUX Anker Bordlampe er en smuk og stilfuld håndlavet stenlampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil. Lampen er lavet af vulkansk basalt og bevarer råt look, men alligevel fascinerer med eksklusivitet og elegance. Globuspæren, som er et smykke i sig selv, tilføjer en ekstra dekorativ detalje og giver dejligt varmt lys. Bordlampen velegnet til forskellige indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. Denne model præsenteres i to variationer med fod i stål eller messing, samtidig kan lampens dekorative LED pære vælges mellem sodet glas eller tonet glas. HH LUX Anker Bordlampe er hele 40cm høj og fod kan vælges mellem stål eller messing. Leveres i en miljøvenlig og præsentabel filtpose, der er blandt andet nem at bære.

3.595,00 kr.
HH LUX Basalt Let poleret lysestage
HH LUX Basalt Let poleret lysestage er et enestående håndlavet og stemningsfuldt lys i en ny nordisk stil. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og tidløst design, vil denne lette og elegante lysestage passe godt til dit hjem. Lysestagen er kun let poleret på toppen og bevarer råt look på siderne. Perfekt som dekorativ tilføjelse i indretningen, uanset om du vil forkæle dit hjem eller bruge som en gaveide. Fås enkeltvis eller som et sæt med 3 stk. Leveres i en flot gaveæske.

Varianter fra 250,00 kr.
650,00 kr.
HH LUX Fenris Bordlampe
HH LUX Fenris Bordlampe kommer i enestående dansk design, der er nordisk inspireret og vil trække naturens harmoni ind i boligen. Denne model er et unikt håndværk, der er fremstillet af mørk granit sten og bevarer råt look på alle fire sider. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og en klassisk tidløs stil, vil denne stenlampe samtidig passe godt ind i moderne interiører. HH LUX Fenris Bordlampe med sjæl bliver et smukt og dekorativt blikfang, der skaber et varmt lys og behagelig atmosfære i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Lampen er hele 50cm høj og skærmen kan vælges mellem sort og hvid. Leveres i en miljøvenlig filtpose, så den er nem at transportere.

3.399,00 kr.
HH LUX Freyja Bordlampe
HH LUX Freyja Bordlampe er en smuk og elegant sort model af lamper fra marmor-kollektionen, der fascinerer med unikt dansk design og nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den grønne overflade skaber en særlig charme og eksklusivt look i samspil med en lampeskærm i sort. HH Lux Freyja Bordlampe spreder et varmt og behageligt lys, når lampen tændes. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Freyja bordlampe passe godt ind. Lampen velegnet til forskellige nordiske indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3 trins dæmp. Freyja bordlampe er hele 50cm høj og leveres i en miljøvenlig filtpose.

6.100,00 kr.
HH LUX Grid Bordlampe
HH LUX Grid Bordlampe er en smuk og stilfuld håndlavet sandsten lampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil. Bordlampen har samtidig et minimalistisk look, mens sandstenens naturlige farvenuancer skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning og helt særlige lyseffekter. Grid spreder et varmt og behageligt lys, når lampen er tændt.  Bordlampen er lige så smuk, når den er slukket og derfor er også perfekt som et dekorativt element, der passer til mange forskellige indvendige stilarter. HH LUX Grid Bordlampe kan placeres flere steder i hjemmet, og uanset om du vil dekorere med Grid på bordet, på hylden eller i vindueskarmen, gør det pænt og hyggeligt i stuen. Der følger 3-trins LED pære, der kan lyset dæmpes i tre niveauer. Bordlampen er god til at kombinere med de andre sandstenlamper, hvor f.eks. model Vali pendel kan blive til et fantastisk supplement for at skabe indbydende smyk lyskomposition. Se også HH LUX Vali pendel.

2.995,00 kr.
HH LUX Gro Pendellampe
HH LUX Gro Pendellampe er et enestående håndlavet pendellys, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil. Lampeskærmen har en smuk med masser af struktureret overflade, der er formalet med beton. Lampens rå look uanset om sin enkelhed tiltrækker med eksklusivitet og ædel nuance af grå farve giver æstetisk udtryk og kvalitet. Den smukke og stilfulde HH LUX Gro pendellampe skaber indbydende og behageligt flot lysindfald og passer så godt ind til moderne skandinaviske interiører. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp niveauer. Lampeskærmen er 26cm høj, 35cm i diameter og leveres med 3m ledning. Pendellampen velegnet til forskellige nordiske indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv dekorativ accent i rummet.

3.650,00 kr.
HH LUX Helga Bordlampe
HH LUX Helga Bordlampe er en smuk og elegant model af lamper fra marmor-kollektionen, der fascinerer med unikt dansk design og klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den sorte og polerede overflade skaber en særlig charme og eksklusivt look i samspil med en lampeskærm. Lampeskærmen kan vælges i 2 farvekombinationer, sort eller hvid samt forskellige diameter størrelser - Ø23cm, Ø25cm og Ø30cm. HH Lux Helga Bordlampe spreder et varmt og behageligt lys, når lampen tændes. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Helga bordlampe passe godt ind. Lampen velegnet til forskellige indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3 trins dæmp.

6.100,00 kr.
HH LUX Johan Bordlampe
HH LUX Johan Bordlampe er en spændende model af lamper i et unikt dansk design og en klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af sort vulkansk basalt, hvor hver sten har sit eget præg, da ingen af stenene er ens. Lampens skærm har en smuk patineret overflade, der er håndmalet i rustfarvet. Kombination af disse smukke elementer skaber både et eksklusivt look og dekorativ belysning. HH LUX Johan Bordlampe spreder et varmt og smukt lys, når lampen tændes. Hvis du vil have et rustik præg og en hyggelig atmosfære i hjemmet, vil Johan bordlampe være både fantastisk at bruge som et dekorativt kontrastelement og at fremhæve indretningen i boligen. Bordlampen er hele 50cm høj og fodpladen kan vælges mellem stål eller messing. Leveres med LED lyskilde.

4.495,00 kr.
HH LUX Liv Bordlampe
HH LUX Liv Bordlampe er en elegant model af lamper i et unikt dansk design og en klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af poleret grønt marmor og lampens skærm har en smuk patineret overflade, der er håndmalet i rustfarvet. Kombination af disse smukke elementer skaber både et eksklusivt look, pæn og dekorativ belysning. HH LUX Liv Bordlampe spreder et varmt og smukt lys, når lampen tændes. Hvis du vil have et rustik præg og en hyggelig atmosfære i hjemmet, vil Liv bordlampe være både fantastisk at bruge som et dekorativt kontrastelement og at fremhæve indretningen i boligen. Liv bordlampe er velegnet til mange til mange forskellige indretninger og stilarter. Leveres med LED lyskilde.

6.495,00 kr.
HH LUX Loke Pendellampe
HH LUX Loke Pendellampe er et enestående håndlavet pendellys, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil. Lampeskærm er lavet af ægte skifer fra Himalaya og har en smuk overflade. Dette flotte natur materiale giver pendellampen både en utrolig unikhed og et eksklusivt look. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den skandinaviske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Lokke pendellampe lige så godt passe ind som et dekorativt vedhæng til alle typer indvendige indretninger, moderne såvel som rustikke. HH LUX Loke pendellampe med sjæl og tidløst design skaber en god belysning og giver et fantastisk og atmosfærisk lys, uanset om du vil dekorere stuen eller andre steder i hjemmet. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp niveauer. Lampeskærmen er 26cm høj, 35cm i diameter og leveres med 3m ledning. Fås også en tilsvarende model HH LUX Lauge, hvilken lampeskærm er 30cm høj, 15 cm i diameter og leveres med 3 ledning. Disse smukke pendler med lampeskærme i skifer kan kombineres sammen eller hænges alene.  

2.895,00 kr.
HH LUX Lysestager i Basalt
HH LUX Lysestager i Basalt er et enestående håndlavet og stemningsfuldt lys i en ny nordisk stil. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og råt look i den højeste kvalitet, vil dette enkelte sæt passe godt til dit hjem. Perfekt som dekorativ tilføjelse i indretningen, uanset om du vil blot forkæle dit hjem eller bruge som en gaveide. HH LUX Lysestager i basalt leveres i en flot gaveæske.

625,00 kr.
HH LUX Nohr Standerlampe
HH LUX Nohr Standerlampe er en unik og fascinerende smuk stenlampe, der er produceret i vulkansk sten basalt. Hver eneste sten er håndplukket, så det samlede udtryk står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil gulvlampen passe godt ind. HH LUX Nohr Standerlampe med sjæl og tidløst design kaster et varm og smukt lys ind i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Standerlampen er er hele 150cm høje og lampeskærm i sort medfølges.

8.995,00 kr.
HH LUX Odin Bordlampe
HH LUX Odin Bordlampe er en enestående håndlavet stenlampe, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil. Lampen er lavet af vulkansk sort basalt og ægte skifer fra Himalaya. Kombinationen af disse flotte naturmaterialer giver lampen både en utrolig unikhed og et eksklusivt look. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Odin bordlampen lige så godt passe ind i rustikke omgivelser og i moderne indretninger. HH LUX Odin Bordlampe med sjæl og tidløst design skaber et varmt og smukt lys i det rum, hvor lampen placeres. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Bordlampen er hele 50cm høj og skærmen i skifer er 25cm i diameter. Se også relaterede model Thor Bordlampe

5.695,00 kr.
HH LUX Rig Bordlampe
HH LUX Rig Bordlampe er en unik og fascinerende smuk stenlampe, der er fremstillet i solid  og smuk natur sten  rosafarvet-granit  . Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil bordlampen passe godt ind. HH LUX  Rig bordlampe med sjæl og tidløst design kaster et varm og smukt lys ind i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp.

3.495,00 kr.
HH LUX Rønne Bordlampe
HH LUX Rønne Bordlampe er fascinerende smuk stenlampe i unikt dansk design og det gode danske håndværks traditioner. Hver eneste sten er omhyggelig plukket, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil denne bordlampe passe godt ind i boligen. HH LUX Rønne Bordlampe med sjæl og tidløst klassisk udtryk kaster et varmt og smukt lys ind i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Rønne bordlampe er velegnet til mange forskellige interiørstil. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Lampens skærm kan vælges mellem sort eller hvid. Materiale: Dansk granit fra Bornholm Levering 2-5 dage.

3.750,00 kr.
HH LUX Saga Bordlampe
HH LUX Saga Bordlampe er en luksuriøs og elegant sort-hvid perle, der er en model af lamper fra marmor-kollektionen, som fascinerer med unikt dansk design og klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den hvide overflade skaber en særlig charme og eksklusivt look i samspil med en lampeskærm i sort. Denne stilfulde klassiker skaber pæne lyspunkter og skygger rundt i stuen og lampens dejlige farvekontrast vil komplementere i stil med resten af interiør i rummet. HH Lux Saga Bordlampe spreder et varmt og behageligt lys, når lampen tændes. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Saga bordlampe passe godt ind. Lampen velegnet til forskellige nordiske indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3 trins dæmp. Saga bordlampe er hele 50cm høj og leveres i en miljøvenlig filtpose.

6.100,00 kr.
HH LUX Sif Bordlampe
HH LUX Sif Bordlampe er en flot og elegant model af lamper fra marmor-kollektionen, der fascinerer med unikt dansk design og nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe. Lampen er lavet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den brune farvenuance af overfladen skaber en særlig charme og eksklusivt look i samspil med en lampeskærm i hvid. HH Lux Sif Bordlampe spreder et varmt og behageligt lys, når lampen tændes. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Sif bordlampe passe godt ind. Lampen velegnet til forskellige indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3 trins dæmp. Sif bordlampe er hele 55cm høj og leveres i en miljøvenlig filtpose.

6.100,00 kr.
HH LUX Store Bjørn Bordlampe
HH LUX Store Bjørn Bordlampe er en unik og fascinerende smuk stenlampe, der er fremstillet i solid vulkansk sten. Hver eneste sten er håndplukket, så det samlede udtryk står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil bordlampen passe godt ind. HH LUX Store Bjørn Bordlampe med sjæl og tidløst design kaster et varmt og smukt lys ind i rummet. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Bordlampen er hele 70-80cm høj og skærmen kan vælges mellem sort og hvid.

3.955,00 kr.
HH LUX Thor Bordlampe
HH LUX Thor Bordlampe er en enestående håndlavet stenlampe, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil. Lampen er lavet af vulkansk sort basalt og ægte skifer fra Himalaya. Kombinationen af disse flotte naturmaterialer giver lampen både en utrolig unikhed og et eksklusivt look. Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Thor bordlampen lige så godt passe ind i rustikke omgivelser og i moderne indretninger. HH LUX Thor Bordlampe med sjæl og tidløst design skaber et varmt og smukt lys i det rum, hvor lampen placeres. Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv. Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp. Bordlampen er hele 70cm høj og skærmen i skifer er 34cm i diameter. Se også relaterede model Odin Bordlampe

5.595,00 kr.
HH LUX Vali pendel
HH LUX Vali pendel er en smuk og stilfuld håndlavet sandsten lampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil. Pendlen har samtidig et minimalistisk look, mens sandstenens naturlige farvenuancer skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning og helt særlige lyseffekter. Vali spreder et varmt og behageligt lys, når pendel er tændt og den er lige så smuk, når lampen er slukket. Derfor er Vali pendel også perfekt som et dekorativt element, der passer til mange forskellige indvendige stilarter. HH Lux Vali pendel kan placeres i flere steder i hjemmet, og uanset om du vil dekorere med Vali over bordet, i hjørnet eller ved siden af vinduet, gør det pænt og hyggeligt i stuen. Der følger 3-trins LED pære, der kan lyset dæmpes i tre niveauer. Dette flotte vedhæng er god til at kombinere med de andre sandstenlamper, hvor f.eks. model Grid bordlampe kan blive til et fantastisk supplement for at skabe indbydende smyk lyskomposition i afslappede skandinaviske stil. Se også HH LUX Grid bordlampe.

2.500,00 kr.

HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. 

Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. 

Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. 

Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. 

Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.