HH LUX Lille Bjørn Bordlampe

Fodplade: Messing | Skærmfarve: Hvid

3.499,00 kr.

Fodplade
Skærmfarve
Produktinformation " HH LUX Lille Bjørn Bordlampe"

 HH LUX Lille Bjørn Bordlampe er en unik og fascinerende smuk stenlampe, der er fremstillet i solid natur sten basalt.

Hver eneste sten er omhyggeligt håndplukket, så det samlede udtryk står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed.

Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil bordlampen passe godt ind.

HH LUX Lille Bjørn bordlampe med sjæl og tidløst design kaster et varm og smukt lys ind i rummet.

Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv.

Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp.

Denne model præsenteres i to variationer med fod i stål eller messing, samtidig kan lampens skærm vælges mellem sort eller hvid.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Lyskilde: LED
Materiale: Basalt/Metal/ Tekstil
Størrelse: Ø25cm/H:50cm, Fod: 15x15cm
IP: IP20
Fodplade: Stål
Skærmfarve: Hvid, Sort
Vægt: 5kg
HH LUX

HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. 

Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. 

Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. 

Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. 

Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.

zentheme.detail.manufacturerWebsite