Filter
Belid Diablo Bordlampe Ø200
Belid Diablo Bordlampe Ø200 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og gulvlampe, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Bordlampe Ø200 er fremstillet af metal og måler 35,3cm i højde og 19,7 cm i diameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her. 

Varianter fra 2.219,00 kr.
2.239,00 kr.
Belid Diablo Bordlampe Ø300
Belid Diablo Bordlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og gulvlampe, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Bordlampe  Ø300 er fremstillet af metal og måler 48,4cm i højde og 30 cm i diameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her 

Varianter fra 2.499,00 kr.
2.798,00 kr.
Belid Diablo Gulvlampe Ø300
Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er fremstillet af metal og måler 135cm i højde og 30 cm i skærmdiameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max.60W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Designet af Joakim Fihn Se relaterede  lamper i samme serie her.  

Varianter fra 2.910,00 kr.
3.049,00 kr.
Belid Diablo Gulvlampe Ø500
Belid Diablo Gulvlampe Ø500 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Gulvlampe Ø500 er fremstillet af metal og måler 149cm i højde og 50 cm i skærmdiameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max.60W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære. Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 3.449,00 kr.
3.998,00 kr.
Belid Diablo Ø165 Pendel
Belid Diablo Ø165 Pendel  er en eksklusiv og flot lampe, der udfordrer og tiltrækker. Denne lækre pendel er nyeste skud i den populære Diablo serie fra Belid. Med denne størrelse kan du nu matche de store pendler, som typisk hænger over spise eller sofabord, og lave en flot løsning over et køkkenbord, hjørnearrangementer eller i vinduespartiet. Belid Diablo Ø165 pendel fås i tre flotte farvetoner og vil komplementere perfekt til andre  lamper fra Diablo serie eller Belid  belysning. Leveres inkl. 280cm ledning og G9 LED lyskilde. Se relaterede Lamper i samme serie her.   Designet af Joakim Fihn

Varianter fra 2.690,00 kr.
2.790,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø300
Belid Diablo Pendel Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø300 er fremstillet i metal og måler 30cm i diameter, 12cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug G9 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: G9 LED 4,4W DIM,2700K, 470lm   Designet af Joakim Fihn Se relaterede Lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.819,00 kr.
3.379,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø400
Belid Diablo Pendel Ø400 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø400 er fremstillet i metal og måler 40cm i diameter,15,6 cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E14 fatning med et forbrug på 10W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E14 LED 7W DIM, 2700K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 2.919,00 kr.
3.819,00 kr.
Belid Diablo Pendel Ø500
Belid Diablo Pendel Ø500 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Pendel Ø500 er fremstillet i metal og måler 50cm i diameter, 19,8cm i højde og leveres med 220cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer. Brug E27 fatning med et forbrug på 75W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære: E27 LED 7W DIM,3000K, 806lm Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

Varianter fra 3.019,00 kr.
3.519,00 kr.
Belid Diablo Væglampe
Belid Diablo Væglampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Væglampe er fremstillet i metal og måler 30cm i diameter med 10cm i fremspring. Vælg mellem tre flotte farvevariationer i grå, sort eller messing. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære - G9 LED 5,6W DIM Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

1.939,00 kr.
Belid Diablo Væglampe Ø400
Belid Diablo Væglampe Ø400 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer. Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover. Belid Diablo Væglampe Ø400 er fremstillet i metal og måler 40cm i diameter med 10cm i fremspring. Vælg mellem tre flotte farvevariationer i grå, sort eller messing. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære – G9 LED 5,6W DIM Designet af Joakim Fihn Se relaterede lamper i samme serie her.

2.299,00 kr.

Diablo lampe

Den svenske lampeproducent, Belid, har lavet en serie af lamper kaldet Diablo-lamper, og det er en lampeserie, som er blevet meget populær i hele Norden. En Belid Diablo-lampe er kendetegnet ved et elegant og stilrent design, som passer helt perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem, hvor du gerne vil bevare en lækker stil med bl.a. lysdesign i verdensklasse. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af Belid Diablo-lamper, hvor du bl.a. kan finde:

  • Belid Diablo-gulvlampe
  • Belid Diablo-bordlampe
  • Belid Diablo-loftlampe

Diablo-pendellampe til køkkenet eller stuen

Den mest kendte af Diablo-lamperne er den stilrene Diablo-pendellampe, som er en stor loftslampe, der kan pryde din stue, spisestue eller dit køkken. En Diablo-pendellampe kommer i forskellige farvekombinationer, hvorfor du har rig mulighed for at vælge nogle farver, som passer ind i lige netop dit hjem. Den klassiske Diablo-pendellampe kommer i en farvekombination af rød og sort, hvor lampens øvre og nedre skærm er sorte, og midten af lampen er rød. Denne kombination er et stilrent valg, der passer ind i de fleste typer af moderne indretning, men hvis du er mere til de lyse farver, finder du også flere muligheder for netop dette i udvalget af Diablo-pendellamper her siden. Diablo-pendellamperne kommer også i forskellige størrelser, så du kan vælge den model, der passer til størrelsen på det rum, du gerne vil oplyse med en stilren Diablo-pendellampe.

Stilrene gulvlamper fra Diablo

En Belid Diablo-gulvlampe er et elegant valg til et hjørne i hjemmet, hvor lidt ekstra belysning er nødvendigt. Det kan eksempelvis være et læsehjørne over en god lænestol, eller det kan være i sofahjørnet, hvor en omgang stilrent hyggelys kræves på weekendaftenerne, når der skal hygges med familien.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at tage en snak over telefonen, eller via mail angående vores produkter. Vi giver altid gratis rådgivning og har fokus på god service. Ring til os på   +45 60 65 30 80 eller skriv en mail til salg@elministeren.dk.