Belid Diablo Gulvlampe Ø300

Lampefarve: Sort

3.049,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Belid Diablo Gulvlampe Ø300"

Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer.

Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover.

Belid Diablo Gulvlampe Ø300 er fremstillet af metal og måler 135cm i højde og 30 cm i skærmdiameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør.

Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max.60W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære.

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede  lamper i samme serie her.

 

Spænding: 230V
Dæmpning: nej
Klasse: Klasse II
Fatning: G9
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 5W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 150cm
Størrelse: Ø30cm/H:135cm
IP: IP20
Lampefarve: Grå- Blanksort
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite