Filter
Marset Follow Me Bordlampe
Marset Follow Me Bordlampe er et fantastisk  bordlys, der skaber hygge og stemning, uanset hvor i verden du er. Denne bordlampe er nemlig ikke bare en almindelig bordlampe. Det er et stykke fantastisk design,  som er skabt på baggrund nytænkning og kvalitet.  Lampen har er en lille funktionel LED modul  med indbygget lysdæmper, så du til enhver tid, kan skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker. Og ikke nok med det, så er den trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med, over alt du ønsker. Marset Follow Me bordlampe er udført i polycarbonat med et flot håndtag i egetræ. På lampefoden sidder en messingknap, der sørger for 3 trins dæmpning af lysstyrke . Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved  mindste styrke og 5 timer på fuld styrke. USB  kabel medfølger. Follow Me er kompakt i størrelsen Ø12,3cm/H:28,8cm samtidig er let i anvendelsen. Designet af Inma Bermúdez Prisbelønnet DESIG AWARD Reddot winner i 2016 Se relaterede Modeller i samme designserie her     

1.499,00 kr.
Marset Follow Me Color
Marset Follow Me Color er moderne trådløs batteribordlampe med  friske farver. Denne bordlampe er nemlig ikke bare en almindelig bordlampe. Det er et stykke fantastisk design,  som er skabt på baggrund nytænkning og kvalitet.  Lampen har er en lille funktionel LED modul  med indbygget lysdæmper, så du til enhver tid, kan skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker. Og ikke nok med det, så er den trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med, over alt du ønsker. Marset Follow Me Color er udført i polycarbonat i 4 farver - blå, pink, terracotta og grøn.  På lampefoden sidder en knap, der sørger for 3 trins dæmpning af lysstyrke . Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved  mindste styrke og 5 timer på fuld styrke. USB  kabel medfølger. Follow Me er kompakt i størrelsen Ø12,3cm/H:28,8cm samtidig er let i anvendelsen. Designet af Inma Bermúdez Prisbelønnet DESIG AWARD Reddot winner i 2016 Se relaterede Model i samme designserie her 

1.499,00 kr.
Marset Follow Me Plus
Marset FollowMe plus Marset Follow Me Plus  er den største model af det trådløse  bordlys i en spændende designserie. Denne bordlampe er nemlig ikke bare en almindelig bordlampe. Det er et stykke fantastisk design,  som er skabt på baggrund nytænkning og kvalitet.  Lampen har er en lille funktionel LED modul  med indbygget lysdæmper, så du til enhver tid, kan skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker. Og ikke nok med det, så er den trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med, over alt du ønsker. Modellen er  hele 43,5cm i høj, 18,5cm i diameter  og derfor passer perfekt som en stuelampe. Marset Follow Me Plus er udført i polykarbonat med et flot håndtag i egetræ. På lampefoden sidder en messingknap, der sørger for 3 trins dæmpning af lysstyrke . Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved  mindste styrke og 5 timer på fuld styrke. USB  kabel medfølger. Designet af Inma Bermúdez Se relaterede Lamper i samme designserie her

2.686,00 kr.

Follow me lampe

Follow Me Lampe fra Marset er et gennemført og unikt produkt. Den er designet af Spanske Inma Bermúdez.

Follow Me Lampe er resultatet af nytænkning og udnyttelse af den tilgængelige teknologi som er smeltet sammen med smukt og enkelt design.

Det der adskiller en Follow me lampe fra mange andre lamper på markedet, er at den er trådløs og køre på genopladelige batterier.

Dermed har du en lampe som ikke er ”låst” til en fast plads i huset. Samtidig er den designet, således den kan oplades via et ganske almindeligt USB stik, hvilket i den grad gør Follow me lampen nytænkende og let at anvende.

Marset Follow me lampe fås i 2 varianter:

Begge med samme unikke design, blot i 2 forskellige størrelser, der både gør det muligt at udvælge lige den størrelse der passer dig bedst eller blot kombinere de 2 størrelser.

Follow me bordlampe som måler H 29 cm. – Ø 12,3 cm.

Follow me Plus bordlampe som måler H 43,5 cm. – Ø 18,5 cm

Begge Follow me lampe modellerne, er smukt designet i mat hvis Polycarbonat og med håndtag i eg. Kombinationen af den minimalistiske hvide lampe med det varme eg, skaber en fantastisk balance mellem de to materialer.

Tanken bag Marset Follow me lampen blev til, på designer Inma Bermúdas landsted ved Velencia. Her havde hendes høns, den vane, at sove i træerne om natten. En dag fik hun så tanken, ”tænk hvis de kunne have en transportabel lampe at tage med sig op i træerne” – og af denne tanke udsprang ideen med at designe en lampe der var så let, at den kunne følge én rundt i de mørke aftentimer.

Follow me lampen blev dermed ”født” og har siden taget verden med storm. Follow me lampe bliver produceret at den verdensberømte lampeproducent Marset, som ligeledes har hjemsted i Spanien, men mere om dem senere.

Marset Follow me bordlampe

Denne model er perfekt som følge, uanset formål og ønske. Lampen er tilpas lille, til at kunne tages med over alt. Men samtidig af en størrelse, så den kan skabe den unikke hygge og stemning, som følger med en Follow me lampe.
Specifikationer:

• 29 cm. høj

• Forsynet med håndtag i Eg

• Vippebar skærm, hvilket gør den perfekt til enhver lejlighed.

Follow me bordlampen, er perfekt til at tage med i båden, i sommerhuset, på strandturen, da den er tilpas lille til at kunne have med i bilen eller blot i tasken.

Marset Follow me Plus bordlampe

Plus bordlampen er ”storbror” til den ovennævnte Follow me bordlampe.
Follow me Plus er velegnet både til indendørs såvel som til udendørs brug og er med sit håndtag og lave vægt, nem at tage med.

Specifikationer:

• 43,5 cm. høj og har dermed en størrelse, der gør det oplagt, at anvende den som både stuebords lampe, samtidig med, den let og elegant kan tages med rundt.

• Forsynet med håndtag i Eg

• Vippebar skærm, der sikre at du kan ”guide” lyset i lige den retning du ønsker

Follow me lampen er unik

Den smukke Follow me lampe er trådløs og kan tages med over alt. Samtidig er Follow me lampen så smukt designet, at den passer i enhver situation, uanset om du er i sommerhus, i haven, på camping, ved stranden eller blot vil have lidt ekstra hygge i stuen.

Lampen er perfekt til at skabe stemning og hygge. Forstil dig en dejlig sommeraften på terrassen, hvor du sidder og nyder et glas vin, mens du nyder stilheden. Lampen kan hænges op i dit træ, stå på bordet og skabe den rette hyggestemning eller sættes rundt i hjørnerne på din altan eller terrasse.
Follow me lampen er også perfekt ombord på båden, hvor den både kan fungere som natlampe eller som følge op på havnen til hygge med vennerne.

Marset follow me transportable opladelig led lampe

Follow me lampe kan let og frit tages med over alt. Dens indbyggede batteri oplades let via et USB stik eller med det medfølgende kabel eller omformeren til 230V.

Batteri levetid Follow me lampe

Marset Follow me lampe har 3 lysstyrker, som du let kan vælge imellem. Afhængige af hvilken styrke du anvender, kan lampen lyse mellem 5 – 20 timer på en opladning. Lysdæmper funktionerne er mulige, da der benyttes LED. Du kan dermed let skabe lige den stemning du ønsker med din Follow me lampe.

Marset Follow me

Marset er navnet bag selve produktionen af Follow me lampen. Marset er beliggende i Badalona (Spanien). Marset startede tilbage i 1940`erne som en familievirksomhed, der startede med at specialisere sig i støbning af metaller. Gennem årene og generationer er de nu blevet kendt i hele det globale marked og opnået et hav af annerkendelser.

For dem, handler det ikke kun om lamper. Det handler om at skabe produkter der er nuanceret, at skabe produkter der er første klasses design og medvirkende til at give deres kunder en forbedret livskvalitet.

De er nytænkende og sætter gerne kursen inden for deres branche, med gennemførte designs. Denne konstante søgen efter nye retninger, kombineret med deres nysgerrighed og fremsyn i form af de kommende ting, har drevet ethos og design bag deres samling. Marset altid været fremadsynet og nytænkende, hvilket også er årsagen til den annerkendelse de, de seneste år har fået. Marset har blandt andet modtaget DME Award 2014-2015, Premio Nacional de Diseño 2015, og er blevet anerkendt med en Red Dot Award 2016 til Follow me lampen.

Designeren bag Follow me lampe

Bag de berømte Follow me lamper, står som sagt designer Inma Bermúdez. Hun er grundlægger af ”Studio Inma Bermúdas” som blev grundlagt i Valencia, Spanien tilbag i 2007.

Inma er industridesigner og udvikler produkter for virksomheder over hele verden, heriblandt Spanien, Frankrig, Portugal, Tyskland, Sverige, Indien og Colombia. Blandt hendes kunder er f.eks IKEA, hvor hun står bag deres kæledyrsserie og andre verdensomspændende virksomheder som Lladró. Altså en designer, der i den grad har sat sit finger aftryk på industri design.