Filter
 Loom Design Valkyrie Tilbehør
Loom Design Valkyrie Tilbehør er en dekorativ skærm, der er velegnet til at være kompatibel med de smukke pendler af den samme designserie. Med denne accessoires vil du tilføje en ekstra dekorativ effekt til lampens stilfulde look. Loom Design Valkyrie Tilbehør måler 17 cm i diameter og fås i to farver, der kan yderligere vælges mellem sort og messing.   Se relaterede Lamper i samme design serie her.

186,00 kr.
Loom Design Arn Pullert
Loom Design Arn Pullert er en moderne udendørsbelysning i minimalistisk design. Den stringente form i kombination med integreret LED- lyskilde i toppen skaber et varmt nedadrettet lys samt indbydende atmosfære i uderummet. Arn passer perfekt til placering i indkørsel eller langs anlagte gangstier. Lyset er 6W LED, 2700K med en lumenpakke på 320 lumen. Loom Design Arn Pullert er udført i trykstøbt aluminium og takket være IP65 tætningsgrad er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet. Pullert er hele 70cm høj, 9cm i bredde og 12,8cm i dybde.

1.259,00 kr.
Loom Design Ask Væglampe
Loom Design Ask Væglampe er en smuk designbelysning til udendørs anvendelse. Det moderne design vil sætte sit præg på boligens fremtoning og uden tvivl vil passe godt til mange forskellige boligtyper. Den skulpturelle formet stilren geometri af lampekrop skjuler LED-lyskilde, der lyser op og ned ad væggen og skaber en helt speciel lysoplevelse samt en smuk dekorativ effekt. Lyset er 2700K med en lumenpakke på 370 lumen. Loom Design Ask væglampe er fremstillet i trykstøb aluminium og fås i to udgaver af finishfarver. Vælg din favorit mellem hvid eller sort. Væglampen forener funktionalitet, effektivitet og smuk på en og samme tid.

1.099,00 kr.
Loom Design Frey Væglampe
Loom Design Frey Væglampe er et smukt væglys i eksklusivt stilrent design, som vil passe godt til moderne indretninger inde såvel som ude.  Væglampen med sin kompakte udformning giver et overraskende effektivt lys. Takket være energibesparende LED- teknologi samt krystalglaslinser skaber godt lys og et flot lysspil på væggen. Fremstillet efter IP65 klassifikation, i trykstøbt aluminium med en cylindrisk formet skærm i krystalglas giver denne kombination udvidede muligheder for anvendelse. Derfor passer Frey godt til eksempelvis i badeværelset eller kælderrum og på terrassen eller husets facade. Loom Design Frey væglampe kommer i to modelvariationer, der imødekommer dine ønsker og behov. Her har vi et forslag med enkelt og dobbelt lyskilde. Frey Enkelt – 2x6W LED, 2700K, 640 lumen  Frey Dobbelt – 6W LED, 2700 K,320 lumen Frey fås i den elegante hvide udgave og også i sort, som er så eksklusiv i sin fremtoning.

Varianter fra 839,00 kr.
1.019,00 kr.
Loom Design Loke Udendørslampe
Loom Design Loke Udendørslampe er en stemningsskabende belysning i smukt og rustikt design. Væglampen fascinerer med sit æstetiske og charmerende look, der kombinationen af en sort rektangulær metalramme i trykstøbt aluminium og et klart glas skaber en smuk kontrast. Pæren tilføjer en ekstra dekorativ detalje og giver et dejligt og varmt lys. Loom Design Loke udendørslampe er fremstillet efter IP65 tætningsgrad, hvilket er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max 20W. Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED lyskilde.

1.179,00 kr.
Loom Design Lucerna Solar Hybrid Lanterne
Loom Design Lucerna Solar Hybrid Lanterne er et utroligt elegant lys i minimalistisk design.  Lampens rene linjer minder om den klassiske lanterne, men det er meget andet end bare et flot ydre. Denne model refererer til den nyeste belysningsteknologi, hvilket åbner op for mange forskellige anvendelses muligheder. Denne batteridrevne lampe har et integreret solcellepanel og desuden lysdæmper, sensorkontrol samt farvetemperatur, der kan justeres til 2700K eller 3000K.  Derfor kan du nem indstille lyset efter behov og tidspunkt på dagen. Loom Design Lucerna Solar Hybrid 50 Lanterne fås i tre farver, der kan yderligere vælges mellem sort, hvid eller corten. Takket været IP65- tætningsgrad kan du anvende lanternen både indendørs og udendørs eksempelvis i haven eller på terrassen. Velegnet til forskellige indretningsstile og boliger. Udover kan folde sig ud både som stående frit eller hængende som en væglampe. Bemærk, at vægbeslag tilkøbes. Vælg mellem to størrelsesudgaver

Varianter fra 1.199,00 kr.
1.299,00 kr.
Loom Design Lucia Lampeophæng
Loom Design Lucia Lampeophæng er enkelt og let monteret lampetilbehør, der kan hjælpe med at omdanne en loftslampe til en hængende lampe fra en smuk Lucia-designserie. Ved brug af dette funktionelle lampeophæng udvides muligheder for anvendelse af Lucia-lamper. Loom Design Lucia lampeophæng fås i to modelvariationer, som kan yderligere vælges mellem Roset& Wire eller Roset & Stang. Roset & Wire er 250 cm i længde Roset & Stang er 100 cm i længde. Derudover giver Lucia ophæng plads til, at du kan selv præge loftslampens endelige look. Se relaterede Loftlamper i samme designserie her

Varianter fra 300,00 kr.
400,00 kr.
Loom Design Lucia Ø35 Loftlampe
Loom Design Lucia Ø35 Loftlampe er en del af en smuk lampeserie i eksklusivt design. Lampens minimalistiske udtryk og materiale udvalg matcher ideal til indretning i det moderne hjem, kontor eller andre miljøer. Indbygget LED-modul i kombination med den micro-prismatiske belægning skaber en effektiv rumbelysning med en optimal lysfordeling uden skygger og blænding. Lyskilden har et forbrug på 18W med lysstyrken 1700 lumen i 2700K. Lucia er meget fleksibel i placering og kan monteres på væggen eller laves om til en pendel ved hjælp af et ophæng, som kan tilkøbes i forskellige udgaver. Loom Design Lucia Ø35 loftlampe er fremstillet i lakeret metal og fås i fire variationer af finishfarver. Vælg din favorit, som kan bedst matcher dine ønsker. Lucia-lampeserie fås i forskellige diameterstørrelser og kan monteres enkeltvis eller grupperes, ydermere kan også kombineres med de andre modelstørrelser for at skabe dekorative belysnings kompositioner. Se også relaterede Lampeophæng i samme serie her.

Varianter fra 0,00 kr.
1.998,00 kr.
Loom Design Lucia Ø45 Loftlampe
Loom Design Lucia Ø45 Loftlampe er en del af en smuk lampeserie i eksklusivt design. Lampens minimalistiske udtryk og materiale udvalg matcher ideal til indretning i det moderne hjem, kontor eller andre miljøer. Indbygget LED-modul i kombination med den micro-prismatiske belægning skaber en effektiv rumbelysning med en optimal lysfordeling uden skygger og blænding. Lyskilden har et forbrug på 26W med lysstyrken 2300 lumen i 2700K. Lucia er meget fleksibel i placering og kan monteres på væggen eller laves om til en pendel ved hjælp af et ophæng, som kan tilkøbes i forskellige udgaver. Loom Design Lucia Ø45 loftlampe er fremstillet i lakeret metal og fås i fire variationer af finishfarver. Vælg din favorit, som kan bedst matcher dine ønsker. Lucia-lampeserie fås i forskellige diameterstørrelser og kan monteres enkeltvis eller grupperes, ydermere kan også kombineres med de andre modelstørrelser for at skabe dekorative belysnings kompositioner. Se også relaterede Lampeophæng i samme serie her.

2.496,00 kr.
Loom Design Lucia Ø60 Loftlampe
Loom Design Lucia Ø60 Loftlampe er en del af en smuk lampeserie i eksklusivt design. Lampens minimalistiske udtryk og materiale udvalg matcher ideal til indretning i det moderne hjem, kontor eller andre miljøer. Indbygget LED-modul i kombination med den micro-prismatiske belægning skaber en effektiv rumbelysning med en optimal lysfordeling uden skygger og blænding. Lyskilden har et forbrug på 48W med lysstyrken 5200 lumen i 2700K. Lucia er meget fleksibel i placering og kan monteres på væggen eller laves om til en pendel ved hjælp af et ophæng, som kan tilkøbes i forskellige udgaver. Loom Design Lucia Ø60 loftlampe er fremstillet i lakeret metal og fås i to variationer af finishfarver. Vælg din favorit, som kan bedst matcher dine ønsker. Lucia-lampeserie fås i forskellige diameterstørrelser og kan monteres enkeltvis eller grupperes, ydermere kan også kombineres med de andre modelstørrelser for at skabe dekorative belysnings kompositioner. Se relaterede Lampeophæng i samme serie her

3.766,00 kr.
Loom Design Modi Bordlampe
Loom Design Modi Bordlampe er et smukt batterilys i et elegant design, der passer ideel i mange forskellige omgivelser eksempelvis i hjemmet, på kontoret eller cafeen. Bordlampen er fremstillet i aluminium med en diffuser af polycarbonat. Den klassiske skærm sender nedadrettet lys, der er nemt at justere i styrke efter behov ved hjælp af den smarte berøringsdæmper på skærmen.  Modi giver effektivt lys mere end 9 timer. Herefter kan du nem og hurtig oplade lampen via den medfølgende opladningsbase med USB- kabel. Lyset er LED, 2700-3000K, 150 lumen. Loom Design Modi bordlampe er fremstillet efter IP65- tætningsgrad, hvilket er holdbar som både inde og ude. Vælg mellem fire flotte finishfarver i sort, hvid, corten eller grå.

749,00 kr.
23.12 %
Loom Design Modi Opladningshylde
Loom Design Modi Opladningshylde er en smart tilbehør til bordlamper fra Modi-designkollektion. Denne opladningshylde kan oplade 6 lamper på en og samme tid. Derfor er denne opladningsstation er utrolig praktisk og funktionel. Opladningshylden kan klappes sammen, når den ikke i brug og hermed kræver ikke meget plads til opbevaring. Ønsker du pladsbesparende opladning, kan du også stable flere opladningshylder oven på hinanden – helt op til tre stk. Loom Design Modi Opladningshylde måler 4,7cm i højde, 49cm i bredde og 46cm i længde. Se også relaterede bordlamper i samme designserie her.

768,00 kr. listing.beforeListPrice 999,00 kr. listing.afterListPrice
Loom Design Moja Pendellampe
Loom Design Moja Pendellampe oser af elegance og neoklassiske stil. Denne svævende lampesilhuet, som er udført i metal med to flotte finishfarver og udsøgte messing elementer, vil passe ind langt de fleste boliginteriører. Indbygget LED modul omslutter af glas diffuser og spreder et behageligt varmhvidt lys, der kan dæmpes. Loom Design Moja Pendellampe kommer i to modelstørrelser, der kan yderligere vælges mellem MOJA 35 og MOJA 42. MOJA 35 måler 35cm i skærmdiameter, 14cm i højde og med en lumenpakke på 511 lumen. 6W - uplight/ 6W - downlight MOJA 42 måler 42cm i skærmdiameter, 20cm i højde og med en lumenpakke på 485 lumen. 6W - uplight/ 10W - downligt Leveres med en tekstil ledning på 200cm og loftroset Ø15cm/H:3,6cm.  

Varianter fra 2.119,00 kr.
2.199,00 kr.
Loom Design Odin Havelampe
Loom Design Odin Havelampe bliver en stilfuld tilføjelse og effektiv belysning til udendørsarealerne. Havelampen har et ultramoderne look, der med kroppens geometriske linjer omgiver et indbygget LED modul, som generer effektfuldt og varmt hvidt lys. Lyset er 22W LED, 2700 K med en lumenpakke på 1900 lumen. Lyset er desuden nedadrettet og 360⁰ rundt om lampen, hvilket skaber en smuk veksling mellem lys og skygge på jorden. Loom Design Odin havelampe er udført i trykstøbt aluminium.   Takket være IP65 er Odin støvtæt og godt beskyttet mod fugt. Denne stilfulde havelampe kan placeres i indkørslen, langs anlagte gangstier og andre steder i haven.

2.166,00 kr.
Loom Design Saga Væglampe
Loom Design Saga Væglampe imponerer med sit elegante design, der er inspireret af smykkedesign. Denne syntese af elegance og æstetik skaber en fantastisk lyskilde, der passer fremragende til moderne rum og miljøer – såvel i privat som i kommercielle omgivelser. Takket være energibesparende LED- teknologi samt effektive krystalglaslinser skaber godt blændfrit lys og et flot lysspil på væggen. Lyset er 2700K med en lumenpakke på 1250 lumen. Saga er fremstillet efter IP65 klassifikation, der giver denne udvidede muligheder for anvendelse. Derfor passer væglampen godt til eksempelvis i badeværelset eller kælderrum og på terrassen eller husets facade. Loom Design Saga væglampe kommer i to udgaver af finishfarver. Vælg mellem den elegante hvid eller sort, som er eksklusiv i sin fremtoning.

1.299,00 kr.
Loom Design Sif Spot
Loom Design Sif Spot imødekommer behovet for stilfuldt design og effektiv spotbelysning. Indbygget LED og en linse af krystalglas udsender et klart lys i 110⁰ spredning. Det kompakte og runde form oser af elegance med sin stilrene minimalisme. Sif er velegnet såvel til private som kommercielle omgivelser f.eks. i boligens køkken og badeværelse. I virksomhedens mødelokaler eller værelser på hoteller. Fremstillet efter IP65 tætningsgrad bliver lige så god inde og ude. Loom Design Sif Spot fås som standart i hvid eller i sort finish farve.

619,00 kr.
Loom Design Silo 1 Bærbar Lampe
Loom Design Silo 1 Bærbar Lampe er et smart designelement, der kombinerer batterilampe og 3W Bluetooth-højtaler. Silo er udført i enkelt og moderne design og udover i lækre materialer som er hessian betræk og bambus træ i top og bund. Den elegante Silo har desuden et praktisk håndtag, der gør den nem at bære og bruge som lys & lyd  hvor som helst eksempelvis inde eller ude. Samtidig oplyser håndtaget bambustoppen og dens lettilgængelige betjeningsknapper. Loom Design Silo 1 bærbar lampe skaber en effektiv belysning ca. i 4-6 timer og en god underholdning. Det medfølgende opladekabel sikrer en lynhurtig opladetid på blot 3-4 timer. Vælg din favorit mellem 3 flotte farve rød, blå eller grå.  

1.349,00 kr.
14.68 %
Loom Design Tror Udendørslampe
Loom Design Tror Udendørslampe er en kombineret belysning med mange muligheder for anvendelser. Lampen er velegnet såvel til vægmontering som loftmontering og kan godt bruges inde og ude. Det enkelte og moderne design er indpakket i et flot kvadratisk ramme af trykstøbt aluminium og indbygget LED samt matteret glas sikrer behageligt og blændfrit lys.   Thor matcher perfekt til moderne hjem og indretningsstile, hvor smuk og effektiv belysning værdisættes. Loom Design Thor udendørslampe er fremstillet efter IP65-tæthedsgrad, hvilket er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet. Udendørslampen måler 25x25 cm og 9,5 cm i dybde.

1.279,00 kr. listing.beforeListPrice 1.499,00 kr. listing.afterListPrice
13.09 %
Loom Design Una Udendørslampe
Loom Design Una Udendørslampe en væglampe i moderne design med spændende muligheder. Ønsker du at skabe iøjnefaldende mønstrer på husets facade, giver to rotations paneler foroven og forneden på lampen mulighed for at justere lyset til de fortrukne retninger. Indbygget LED-modul samt en opal diffuser i polycarbonat skaber et behageligt lys uden blænding og skygger. Lyset er 9W LED, 2700K med en lumenpakke på 375 lumen. Loom Design Una udendørslampe måler 14cm i bredde, 14,5cm i højde og 10,4cm i dybde. Una matcher perfekt til moderne hjem og indretningsstile, hvor funktionel og effektiv belysning værdisættes.

1.129,00 kr. listing.beforeListPrice 1.299,00 kr. listing.afterListPrice
Loom Design Valkyrie Pendel
Loom Design Valkyrie Pendel er et elegant pendellys, der forener stilfuldt minimalistisk design og belysnings eksklusivitet.   Denne tynde cylindriskformede lysstrøg udsender lyset direkte nedad, hvilket skaber et behageligt lysskær. Lyset er indbygget LED, 2700K med et forbrug på 6W og en lumenpakke på 370 lumen. Fremstillet af metal med to udsøgte finish i satin matsort og messing, har et delikat tilføjende lysdiffuser i akryl. Loom Design Valkyrie Pendel kommer i to størrelser. Pendlen er 2,8 cm i diameter. Vælg mellem Valkyrie 37 eller Valkyrie72 modeller, der er henholdsvis med en længde 37 cm og 72 cm. Justerbar højde, velegnet til at ophænge enkeltvis eller at skabe kompositioner til det ønskede udtryk. Vælg din foretrukne canopy, der samler tilslutninger på flotteste vis. Kontakt eventuelt vores kundeservice for at bestille tilpassende canopy her.  

745,00 kr.
Loom Lucerna 30 Lanterne
Loom Lucerna 30 Lanterne  imponerer med sit moderne design og energibesparende batteridrevet belysnings-teknologi. Formelt minder den om en klassisk lanterne, men den er udstyret med et integreret Li-Ion-batteri, der sørger for at lampen kan være tændt i 9 timer med 100% lys-intensitet. Med et helt tomt batteri tager det ca. 6 timer, at lade den til 100% igen. Lucerna har et silikone håndtag i toppen, der gør det let at flytte den rundt, og en berørings-afbryder med lysdæmper og et USB-stik i toppen. Lanternen er uden synlige skruer og har en silkemat overflade . Loom Lucerna 30 lanterne er fremstillet efter IP65-tætninsgrad, hvilket er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet. Lanternen kan stå inde i hjemmet og ude i haven, hvor den kan give et velkommende lys. Vælg dit favorit farve  mellem  corten, sort eller hvid. Se relaterede model i samme designserie her.

1.099,00 kr.
Loom Lucerna 50 Batterilanterne
Loom Lucerna 50 Batterilanterne  er en opladelig batteri lampe, der imponerer med sit moderne design og energibesparende  belysningsteknologi. Formelt minder den om en klassisk lanterne, men den er udstyret med et integreret Li-Ion-batteri, der sørger for at lampen kan være tændt i 9 timer med 100% lysintensitet. Med et helt tomt batteri tager det ca. 6 timer, at lade den til 100% igen. Lucerna har et silikone håndtag i toppen, der gør det let at flytte den rundt, og en berøringsafbryder med lysdæmper og et USB-stik i toppen. Lanternen er uden synlige skruer. Loom Lucerna 50 batterilanterne er fremstillet efter IP65-tætninsgrad, hvilket er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet. Lanternen kan stå inde i hjemmet og ude i haven, hvor den kan give et velkommende lys. Se relaterede model i samme designserie her

1.299,00 kr.
Loom Shadow Batterilampe
Loom Shadow Batterilampe tilbyder en enkelt elegance med praktiske funktioner samt kan du placere lampen  overalt og tage med dig både inde og ude. Fremstillet i aluminium og PMMA efter IP65 tætningsgrad, der kan modstå vind og vejr. Hertil bliver Shadow et dekorativt supplement til den skandinaviske stil i hjemmet på reolen, i vindueskarmen og skrivebordet eller på terrassen og tages med på en skovtur. Batterilampen kaster et varmt hvidt lys 2700K-3000K, lysstyrken kan dæmpes efter behov og humør mellem 5-100% intensitet. Integreret memory-funktion gør det muligt, at Shadow husker den seneste indstilling af lysstyrke og farvetemperatur. Oplades via et USB-port med fuldopladning ca. 6,5 timer, hvorefter lyser ca.10 timer på fuld styrke. Loom Shadow Batterilampe kommer i to modelstørrelser, der kan vælges mellem Shadow Small og Shadow Large. Shadow Small er hele 26 cm høj, 15 cm i skærmdiameter og 6cm i foddiameter. Shadow Large er hele 31 cm høj, 25 cm i skærmdiameter og 9 cm i foddiameter. Batterilampen fås i flotte finish – beige eller hvid. Designet af Oriol Llahona

Varianter fra 879,00 kr.
1.239,00 kr.
Loom Silo 2 Højtaler
Loom Silo 2 Højtaler  et smart designelement, der kombinerer batterilampe og 3W Bluetooth-højtaler. Silo er udført i kompakt  design og udover i lækre materialer, som er hessian betræk og bambus træ i top og bund. På siden  finder du en diskret LED-stribe, der udsender et behageligt lys, udover finder du en tænd -sluk knap og fire sorte knapper til betjening på trætoppen. Loom Silo 2 højtaler  skaber en god underholdning, afspiller og lyser  ca. i 4-6 timer.  Det medfølgende opladekabel med mikro-USB sikrer en lynhurtig opladetid på blot 3-4 timer. Silo 2 Højtaler bliver en perfekt kompagnon til de lune sommeraftener på terrassen eller til festival og campingferien. Silo 2 fås i tre farvevariationer, som kan yderligere vælges mellem grå, blå eller rød. Se relaterede modeller i samme designserie her.     

1.079,00 kr.

LOOM Design er det danske brand indenfor moderne og stilfuld belysning til kvalitetsbevidste kunder.

Med fokus på at skabe belysningsløsninger, der imødekommer moderne ønsker og behov, leveres designerlamper, der forener DESIGN, KVALITET og FUNKTIONALITET på imponerende vis.

Loom Design producerer belysning i eksklusiv, skandinavisk stil med fokus på moderne behov hos både private og kommercielle kunder.

Både indendørs- og udendørs belysning