Studio Italia Design Valentina væglampe

1.195,00 kr.

Produktinformation "Studio Italia Design Valentina væglampe"

Studio Italia Design Valentina væglampe er smart og elegant med moderne former. Skærmen i PMMA giver i kombination med den indbyggede LED et elegant skær. Ideel til at hænge på badeværelset, i køkkenet eller entré.

230V

Indbygget 1x6,5W LED lyskilde

2700 Kelvin

600 lumen

H:20.5cm

Ø 13cm skærm

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 2700K
Fatning: LED
Max. wattage: 6.5W
Lumen: 600
IP: 20
Farvegengivelse: 92
Studio Italia Design

Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

zentheme.detail.manufacturerWebsite