Nordlux Tin Væglampe

Lampefarve: Kobber

549,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation " Nordlux Tin Væglampe"

Nordlux Tin Væglampe er en udendørs vægbelysning i stilrent og moderne design.  Den usynlig lyskilde er pakket i en cylindriskformet lampens krop og udsender nedadrettet lys, hvilket skaber et flot og behageligt lysskær.  Tin velegnet til ydervægge eller som terrasselampe.

Nordlux Tin Væglampe er en lækker lille lampe fremstillet i metal efter IP54 beskyttelsesstandard, får du en lampe, der kan modstå uvejr.

Denne model har 6cm i diameter, 12cm i højde og med fremspring på 11,5cm. Vælg mellem to flotte finish i sort lakeret metal eller ædle kobber.

Kobber forandrer sin farve og mister sin glans efterhånden, derfor bliver væglampen dækket med elegant og unik patina med tiden.

For at vedligeholde anbefaler producenten at give behandling med syrefri olie 3-4 gange om året.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 1/Jord
Fatning: GU10
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 35W
Materiale: Metal/Glas
Størrelse: Ø6cm/H:12cm; Fremspring - 11,5cm
IP: IP54
Parallelforbindelse: Ikke muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

zentheme.detail.manufacturerWebsite