Marset Funiculi Fabric Bordlampe

Lampefarve: Sand

2.519,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation " Marset Funiculi Fabric Bordlampe"

 Marset Funiculi Fabric Bordlampe  er en moderne klassiker, der imponerer med sit retro og stilrene design og sin funktionalitet.

Med FUNICILI får du en moderne klassiker, der fra nu og i fremtiden vil altid blive et efterspurgt designobjekt og forblive i værdi.

Bordlampen kan indstilles i et utal af forskellige positioner og højder.

Designet af Lluis Porqueras 2013

KUN 1stk TIL DENNE PRIS

Spænding: 230V
Modelnavn: FUNICULI Fabric A641-419
Fatning: E14
Lyskilde: LED 5W medfølger
Materiale: Metal/Polyester
Størrelse: Ø24cm/H.61cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

zentheme.detail.manufacturerWebsite