Frandsen Butterfly Bordlampe

Lampefarve: Blå

1.225,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation " Frandsen Butterfly Bordlampe"

Frandsen Butterfly Bordlampe præsenterer en udvidelse af den skønne lampeserie, der er kendetegnet med bløde geometriske linjer og farvepalet. To mødehalvcirkler skaber et harmonisk samspil af lampens silhuet, der vil tilføje æstetik som indretningselement til enhver bolig.

Dette nordiske formsprog forener det bedste designtraditioner med høj kvalitet og overkommelige priser.

Lampeskærmen leder lyset nedad og skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning.

Frandsen Butterfly Bordlampe måler 21cm i skærmdiameter og 40cm i højde.

Butterfly kommer i fire farvenuancer, der kan vælges mellem chrome, blå, grå eller grøn.

Designet af Toni Rie i 2022

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 25W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 250cm
Størrelse: Ø21cm/40cm
IP: IP20
Lampefarve: Chrome
Energiklasse: A++
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

zentheme.detail.manufacturerWebsite