Frandsen Benjamin Gulvlampe

2.099,00 kr.

Produktinformation "Frandsen Benjamin Gulvlampe"

Frandsen Benjamin Gulvlampe tilføjer en attraktiv belysning med sit organiske, enkle og grafiske design til enhver moderne indretning. Denne vidunderlige udvidelse af Frandsens lampesortiment af den legendariske danske designer vil bringe en tidløs klassiker og stil til jeres bolig.

Benjamin er en æstetisk tiltalende lampekollektion, der består af en række pendler, bordlamper og gulvlamper. Lampekollektionen kommer i flere størrelser, farver og kendetegnes ved en koniskformet lampeskærm, som er kombineret med en hvidlakkeret inderside.

Frandsen Benjamin Gulvlampe er hele 142cm og kommer i den flotte matte sort.

Lampen benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Benny Frandsen i 2018

Spænding: 230V
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 25W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø33cm/H:142cm
Lampefarve: Sort
Vægt: 6kg
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

zentheme.detail.manufacturerWebsite