Frandsen Air Pendel

Modelnavn: AIR 28

1.299,00 kr.

Produktinformation "Frandsen Air Pendel "

Frandsen Air Pendel er et charmerende organiskformet pendellys, der består af to blæste glasbobler med asymmetrisk afrundet silhuet. Inspireret af blæste bobler skaber et vidunderligt lysende kunsthåndværk, et dejligt lys og dekorerer interiørrummet på flotteste vis.

Frandsen Air pendel kommer i tre modelstørrelser, hvilket gør mulighed for, at Air kan hænges alene eller kombineres sammen i en dekorativ klynge.

AIR 22 måler 22cm i skærmdiameter og 25,5cm i højde.

AIR 28 måler 28cm i skærmdiameter og 32,5cm i højde.

AIR 34 måler 34cm i skærmdiameter og 39cm i højde.

Leveres med ledning på 300cm og en loftroset i grå Ø10cm/H:2cm.

Air benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Toni Rie 2020

Spænding: 230V
Modelnavn: AIR 22, AIR 28, AIR 34
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 25W
Materiale: Glas
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø22cm/H:25,5cm, Ø28cm/H:32,5cm, Ø34cm/H:39cm
IP: IP20
Lampefarve: Opal hvid
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

zentheme.detail.manufacturerWebsite