Fabbian Lumi Mochi Bordlampe

Modelnavn: Ø45 Modelnavn: Ø45

3.394,00 kr.

Modelnavn
Produktinformation " Fabbian Lumi Mochi Bordlampe"

Fabbian Lumi Mochi Bordlampe er en smuk klassiker, der passer godt ind i ethvert boligrum. Takket være den enkle sfæriske form vil bordlampen fungerer som et blikfang i indretningen og fremhæve ønskede stil.

Lumi Mochi kan blive til et fantastisk valg, så praktisk som den er smukt for eksempel på natbordet eller i stuen.

Det mundblæste hvide glas med en satin overflade placeres på en hvidlakeret ring, der skaber bløde konturer og proportioner. Ydermere giver lampen en enestående varme og smukt lys.

Fabbian Lumi Mochi bordlampe fås i fire størrelser –  Ø20, Ø30cm, Ø38cm og Ø45cm.

Lumi Mochi benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Producenten anbefaler at anvende E27 22W LED.

Designet af A.Saggia & V.Sommella / D & G Studio

Se relaterede Pendellamper i samme designkollektion her 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 150W
Materiale: Glas/Metal
Størrelse: Ø30cm/H:26,5cm, Ø45cm/H:39,5cm, Ø20cm/H:26cm, Ø38cm/H:34cm
IP: IP20
Lampefarve: Hvid
Producentens anbefalinger: E27 22W LED
Fabbian

28 arkitekter og kendte designere (fx Tobia Scarpa, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi) er med til at designe de karakteristiske lamper for det italienske brand Fabbian. Virksomheden så dagens lys allerede i 1961. Den blev hurtigt en anerkendt spiller på det internationale marked som producent af moderne design-belysning til både boligen og projektmarkederne.

Tidsløst og banebrydende design

Fabbians tradition for kvalitet, nyskabelse og banebrydende design betyder, at de i mere end 50 år har leveret smukke produkter til verdens designelskere. I Danmark kender vi bedst Ice Cube-serien. Den og mange andre mesterværker kan du købe her på siden, ligesom vi forhandler loftslamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Fabbian.

State of the art

Fabbian er placeret i det nordøstlige Italien, hvor de producerer deres lamper ved brug af avancerede produktionsmetoder. De nyeste trends og tendenser fortolkes, favnes og omsættes i kvalitets designerbelysning. En belysning, der er kendt for et unikt og karakteristisk Fabbian-præg. Enkelt, elegant, køligt.

zentheme.detail.manufacturerWebsite