Belid Valencia Gulvlampe

2.699,00 kr.

% listing.beforeListPrice 3.299,00 kr. listing.afterListPrice (18.19% besparet)
Produktinformation "Belid Valencia Gulvlampe"

Belid Valencia Gulvlampe indgår i en dekorativ smuk lampeserie, der består af en række bordlamper, pendellamper og loftlamper.

Disse lamper deler om en flot kogleformet lampeskærm, der er designet i den stilrene skandinaviske stil. Valencia giver et blødt og blændfrit lys, der spredes gennem fire skærme og lampens åbne bund.

Belid Valencia Gulvlampe er hele 151cm høj,32cm i skærmdiameter og leveres med 300cm ledning.

Brug E27 fatning med et forbrug på 60W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære.

Se relaterede Belid Valencia Pendel her.

Spænding: 230V
Dæmpning: nej
Klasse: Klasse II
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 60W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø32cm/H:151cm
IP: IP20
Lampefarve: Hvid
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite