Belid Valencia Bordlampe

1.649,00 kr.

% listing.beforeListPrice 1.799,00 kr. listing.afterListPrice (8.34% besparet)
Produktinformation "Belid Valencia Bordlampe"

Belid Valencia Bordlampe indgår i en dekorativ smuk lampeserie, der består af en række bordlamper, pendellamper og loftlamper.

Disse lamper deler om en flot kogleformet lampeskærm, der er designet i den stilrene skandinaviske stil. Valencia giver et blødt og blændfrit lys, der spredes gennem fire skærme og lampens åbne bund.

Belid Valencia Bordlampe måler 18cm i diameter, 41cm i højde og leveres med 200cm ledning.

Brug G4 fatning til lyskilden med et forbrug på 5W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes.

 

Se relaterede lamper i samme serie her.

Spænding: 230V/12V
Dæmpning: nej
Klasse: Klasse III
Fatning: G4
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 5W
Materiale: Metal
Størrelse: Ø18cm/H:41cm
IP: IP20
Lampefarve: Hvid
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite