Belid Lizzie Pendel

1.875,00 kr.

Produktinformation "Belid Lizzie Pendel"

Belid Lizzie Pendel er en smuk pendellampe med indre skygge og sin traditionelle og velkendte form passer til de fleste typer indretninger.

Belid Lizzie pendel er hele Ø35 cm og fås med overflader i metallisk hvid og kontrastfarve på inderside i frisk lime.

Leveres med integreret LED lyskilde i 2800K og med 1,5 m ledning.

BEMÆRK!!  KUN 1 stk. til denne pris, så først til mølle.

 

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 2800
Modelnavn: Lizzie T1032-39
Dæmpning: Ja
Fatning: LED
Max. wattage: 12W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 150cm
Størrelse: Ø35cm/H:28cm
Lumen: 840
IP: IP20
Lampefarve: Hvid-Lime
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite