Belid Ledro Gulvlampe

Lampefarve: Sort

2.669,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Belid Ledro Gulvlampe"

Belid Ledro Gulvlampe er en funktionel gulvbelysning i minimalistisk design. Det enkle formsprog med fleksibel lampearm giver mulighed for at justere lyset i den ønskede retning. Indbygget lysdæmper skaber en hyggelig stemning ved at dæmpe lyset til den passende styrke.

Belid Ledro gulvlampe er hele 127cm høj, Ø20cm i lampefod og leveres med en ledning på 200cm.

Medfølges lyskilde MR16 LED 4W 2700K 310 lumen.

Gulvlampen kommer i to farver, som kan yderligere vælges mellem sort eller hvid.

Foruden denne Gulvlampe version, så fås Ledro som bordlampe eller væglampe.

Se relaterede lamper i samme serie her.

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Klasse: Klasse II
Fatning: MR16
Lyskilde: Inkluderet LED 4W
Max. wattage: 5W
Materiale: Metal
Størrelse: H:127cm
Lumen: 310lm
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite