Belid Fold Gulvlampe

Lampefarve: Antracit-Betongrå

2.999,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Belid Fold Gulvlampe"

Belid Fold Gulvlampe er stilfuld gulvbelysning med et elegant look og industriel charme. Lampen er udført i metal og lampeskærmen har de støbte og udstansede elementer, der til sammen udsender nedad og opadrettet lys og samtidig mellem skyggedelene til siderne.

Belid Fold gulvlampe varierer i tre farver, hvor den antracite lampeholder komplementeres med en lampeskærm i betongrå, blå eller rust.

Gulvlampen er hele 153cm høj og har 34cm i skærmdiameter.

Brug E27 fatning med et forbrug på max 40W.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED lyskilde.

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede lamper i samme serie her.

Vi vil gøre deres opmærksomhed: Dette gulvlys er udgået af produktion og kan leveres så længe producenten stadig har flere på lager.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse II
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. wattage: 40W
Materiale: Metal
Størrelse: Ø34cm/H:153cm
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

zentheme.detail.manufacturerWebsite