Axolight Orckid Gulvlampe

Lampefarve: Hvid

9.299,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Axolight Orckid Gulvlampe"

Axolight Orckid Gulvlampe er et smukt og moderne gulvlys fra en spændende lampeserie, der også omfatter pendellys, loftlys, væglys og bordlys.

Inspireret af naturens flotteste blomst, som antyder navnet, har designer skabt denne prisbelønnet kollektion. Fortolkning af stængler og knopper i geometriske linjer fascinerer med den koniske lampeskærm, der er sammen med en opaliserende diffuser udstråler et blødt og varmt lys.  De smukke lysende knopper giver både opad og nedadrettet lys.

Lyset er indbygget LED og kan dæmpes til den passende intensitet. De tre lampeskærme udsender en masse lys med et forbrug på 7W per lyskilde og lysstyrken er 3x710 lumen i 3000K.

Gulvlampen er hele 184cm høj og 35cm i diameter.

Med Orckid kan du drømme dig væk til de varme steder med solstråler og hermed skabes en stemningsfuld og behagelig atmosfære i interiørrummet.

Axolight Orckid gulvlampe fås i tre udsøgte farver sand, hvid og antracitgrå.

Designet af Rainer Mutsch

Prisbelønnet design i 2017

Ser også relaterede Axolight Orckid Plafond her.

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 3000K
Dæmpning: Ja
Fatning: LED MODUL
Max Wattage per lyskilde: 7W
Materiale: Aluminium
Størrelse: Ø35cm/H:184cm
Lumen: 3x 710lm
IP: IP20
Lumen/Watt: 101lm/W
Farvegengivelse: CRI 90
Axolight

Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. 

Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig.

Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL

Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam

Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. 

Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. 

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.

zentheme.detail.manufacturerWebsite