Axolight Kwic Gulvlampe

Lampefarve: Sort

8.558,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Axolight Kwic Gulvlampe"

Axolight Kwic Gulvlampe indgår i en dejlig lampeserie, der imponerer med sit livlige udtryk for grafisk geometri og dynamik. Asymmetrisk placering af den lysende glashalvkugle tilføjer raffinement og leger med intense lysreflektioner.

Fremstillet i stål, aluminium og mundblæste glas i kombination med finish farver skaber Kwic et elegant look og atmosfærisk belysning i rummet.

Lyset er LED med et forbrug på 18W og kan dæmpes til den passende styrke.

Axolight Kwic Gulvlampe kommer i en modelstørrelse med Ø36cm og to farvevariationer, som kan vælges mellem sort eller bronze.

For at skabe et stilrent helhedsindtryk i interiøret kan Kwic gulvlampe komplementeres med andre lamper fra den samme serie.

Designet af Serge & Robert Cornelissen

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 3000K
Dæmpning: Ja
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 18W
Materiale: Stål/Aluminium/Glas
Størrelse: Ø36cm/H:201cm Lampefod: 33,8x28,8cm
Lumen: 2151lm
IP: IP20
Lumen/Watt: 119lm/W
Farvegengivelse: CRI 90
Axolight

Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. 

Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig.

Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL

Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam

Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. 

Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. 

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.

zentheme.detail.manufacturerWebsite