Antidark Arca Step Væglampe

645,00 kr.

Produktinformation "Antidark Arca Step Væglampe"

Antidark Arca Step Væglampe er et minimalistisk og elegant væglys, der med sin smarte form spreder lyset i nedadgående retning.

Lampen er kompakt i størrelsen 10x10x3,5cm, men forvent et overraskende varmt og hyggeligt lysbillede.

Antidark Arca Væglampe er fremstillet i aluminium og fås i sort farve.

Leveres med 5 års garanti.

Spænding: 230V
Farvetemperatur: 3000K
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 3,2W
Materiale: Aluminium
Størrelse: 10x10x3,5cm
Lumen: 348lm
IP: IP65
Farvegengivelse: CRI 80
Lampefarve: Sort
Antidark

”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked. 

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion. 

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON. 
zentheme.detail.manufacturerWebsite